16.04.06
11:51
Имам един месец креатин с зареждащите 5 дена,после починах един месец и пак направих един цикъл само с креатин без зареждащи дози,сега след една седмица ми минава единия месец почивка и искам пак да направя едномесечен цикъл.
Та въпроса ми е да взимам ли пак креатин или да го заместя с нещо друго от сорта на амино,глута или някаква комбинация :?: Креатина ми е бил и винаго ще бъде на ОПТИМУМ :wink:
Тренирам от 3години,като от половин година тренирам по 5 пъти на седмица.
Моля да изказвате само компетентни отговори :wink:
10Х
16.04.06
12:10
[quote author=“b3lov”]Имам един месец креатин с зареждащите 5 дена,после починах един месец и пак направих един цикъл само с креатин без зареждащи дози,сега след една седмица ми минава единия месец почивка и искам пак да направя едномесечен цикъл.
Та въпроса ми е да взимам ли пак креатин или да го заместя с нещо друго от сорта на амино,глута или някаква комбинация :?: Креатина ми е бил и винаго ще бъде на ОПТИМУМ :wink:
Тренирам от 3години,като от половин година тренирам по 5 пъти на седмица.
Моля да изказвате само компетентни отговори :wink:
10Х
Еми ако не виждаш голям ефект от него пренасочи се на нещо друго
Доволен съм от него но бих искал да го комбинирам с нещо,но незнам дали ще е добре ? :?
17.04.06
18:51
Ами зависи човек,какво искаш креатина е за зила а ти гое спомена амино и протеин,даи по ясна представа какво то4но иска6 да направи6
17.04.06
18:59
Еми комбинацията е Креатин+Глутамин+Таурин.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече