Гаф по време на фитнес

Прескочи до:

24.01.07
02:01

Един път както си тичам на пътеката яко кардио и към 35-тата минута ,вече супер незнам какво става, си изпускам кърпата. И както тичам с 12км/ч, въобще без да мисля, приклякам да си я взема и познайте какво се случва... :lol: Супер брутално се изръсих  :lol: Добре че някво момиче беше до мен да спре пътеката че зле. Аз такъв, целия мокър бръщолевя някви работи, сигурно ме е помислила за луд :)

25.01.07
21:49

Един ден както си тренирам и влиза един пичага в залата-беше на около 14-15 години,сичко е ок.По едно време пича почва да се набира,а аз си минавам покрай него да си зема дъмбела,пред нас едно огледало и аз почвам да си права упражнението пред огледалото,а оня продължава да набира  и по едно време гледам от напън  ли от кво,ама на пича оная му работа зела да става.... :shock: Ей олях се да се хила,пък и не само аз ,а и всички в залата.
П.П:Страннто беше че в залата нямаше нито една мацка :wink:

26.01.07
01:08

[quote author=“power_hammer”]Открили нова зала в града и аз тръгвам да я търся из етажите на някакъв запустял блок.Из коридорите - спринцовки,презервативи,кучешки лайна и такива ми ти работи.Аз съм съм късо постриган с кубинки и черно кожено яке(като скинар), и в един момент гледам някаква хубавичка врата и от нея се чува шум.Аз си викам “Тук ще е !” Отварям вратата и гледам вътре 6-7 дядки пият чай и точно пред носа ми -надпис с размерите на билборд “БЪЛГАРСКА АНТИФАШИСКА ОРГАНИЦИЯ”. Тия ме изгледаха умно, и после ми казаха, че съм збъркал зградите, ама тръпката си беше голяма.

:lol:  :lol: “Спринцовки,презервативи,кучешки лайна” ме разби... :lol:  :lol:  :lol:
Седя пред компа и ме болят изпълните ми с повече от нормалното млечна киселина коремни мускули  :P (изразено по-научно  :lol: )

26.01.07
14:45

Абе както го гледаш тва почваш да им викаш “RAUS”  :lol:  :P :lol:  :P След тва “Вива Дуче Мусолини примавера либертад...” натам нема да го пиша как е  :P

Мене голем гаф ми беше 1вия път като отидох и правя френска преса с кривия лост и съм турил 2х5кг. Правя си е повторение , правя 2ро , 3 , 4 ,5 ,6 и от там лоста се наклони на 1та страна изпадаха 1та тежест , след тва и другата ... и щех да се претрепам :D
Също на лег пак на 1ва тернировка дигам 40 и никой не ме пази правя си повторенията и по 1 време свалям до долу опитвам се да избутам - не стаа ... затисна ми гърдите и почнах “Ае пичове вместо да ме гледате земете ми помогнете малко бе”  :P :P

EF

02.02.07
23:25

Aз един път се затиснах с 90 кг  :oops:  :roll:  :shock:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1