Гаф по време на фитнес

Прескочи до:
CH

16.04.06
12:30

е имали сте гафове по време на тренировката?

моя е кат бях още новобранец .. слагам на лежанката само от едната страна 30-40 кг па лоста взе че падна
малко кофти ми беше ама ко да се прави

втория е малко тъп
взимам вода и по едно време виждам една мацка ми пие от водата.. е подарих и водата и това е :)
вашете кви са?

16.04.06
12:43

Там , където са сложени лостовете са наредени от долу на горе :
-15
-20
-12
Аз искам 12-ката , ама той на много високо и с 300 зора го стигам и подпирам на 20ката като си мислих , че ще се задържи и изведнъж БУУУУУУУУУМММММ 3те лоста падат .....
А аз каквато съм притеснителна щях да получа инфаркт от срам .
И веднага се стекоха на помощ инструкторките , където бяха на смяна.
И едната ме гледа и вика “Видях страха в очите и”  :P :oops:

А и аз тоя номер с водата съм го правила, само че , тамън да пийна и един ме гледа и аз се усетих веднага и се извиних :D

Един път едно момиче , както си тича и спира , само че отстрани си слага краката , а пътеката продължава да си бръмчи там .
Отива до бара , после се връща и забравя , че не я е огасила и как се изтърси , направо и мен ме заболя  :roll:

CH

16.04.06
12:46

е аз вече са научих с тая вода и си късам малко хартиката да се различват  :щ

16.04.06
14:07

А забелязали ли сте, че това с водата само жена може да го направи? :twisted:

PA

16.04.06
15:42

имаше един дето се бе6е изрязал мноо мошно по време на тяга с 60 кг. :oops:

IN

16.04.06
16:19

Xax тва ми напомня как я път като бях с 1 приятел на фитнес преди няколко месеца,аз тогава бях начинаещ и не си слагах много килограми на упражненията.Обаче той ми повтаряше постоянно:”аре бе слагаи колкото можеш килограми”.Вика ми:”трябва много да се напрегнеш”.В тоя момент започва да прави гръб на горен скрипец,обаче сложил 75 кила и ми разправя:”ето са гледай аз как ги правя”,и само почва,ама със страшен зор,и на третото някаде така се напъна че се изпърдя супер зверски и цялата зала почна да се хили. :lol:  :lol:

SH

16.04.06
16:45

Аз съм пардял на клек  :lol:  :lol:  иначе те един гаф сложил съм 90кг на лежанката и бех изнервен фанал съм лоста със едната ръка а другата ми виси и през това време обяснявам на един приятел нещо и викам глей са ше направя за 10сек некви пофторения :) хаха и он такъв готов да засича и аз се приготвям дигам си ръката като не се усещам че съм я засилил яко и избутвам щангата и тя ми пада на гърдите ( свободно падане ) тогава щях да си счупа сичко по мене ебати...

16.04.06
17:35

Преди време в една посредствена зала имаше един пич, който беше решил че е много добър в кик бокса. Мулатеше се много с крушата. Един ден тъй се беше надъхал че като удари с крак се хлъзна и падна.  Много смях падна...

16.04.06
18:06

хаха, принципно като не уцелиш с висок ритник, залиташ от силата...
А мене много ме дразни некой като земе се изцепи, ама тихо и смъртоносно, та не можеш да му направиш и забележка и си излизаш за 10 мин на свеж въздух :lol: а аз веднъж си правя на скрипеца последна серия с най- голяма тежест, и един фр. зел че издърпал желязото което държи тежестите и аз със всичка сила дърпам и баам! по гръб...е на мен не ми беше толкова смешно :roll:

16.04.06
19:11

[quote author=“egorig”]Преди време в една посредствена зала имаше един пич, който беше решил че е много добър в кик бокса. Мулатеше се много с крушата. Един ден тъй се беше надъхал че като удари с крак се хлъзна и падна.  Много смях падна...

Аз съм го правил тоя номер също.След 40 минути кардио отивам на крушата и с бавни удари с крак,високо я налагам,обаче не си усещах много краката и паднах.

16.04.06
20:14

Моя наи голям гаф бе6е като дигах от мартва тяга,нали 6тангата е на земята и аз я хва6там ама ве4е последна серия 100кг и като са изрязох на парвото повторения направо изтарвах 6тангата хахахаха :) А едно авер4е по налят от мен слага 90кг на скрипеца  :P и вика гледаи ся и сас си4ка сила дарпа и важето вав тоя момент се каза и лекия падна на граб а рацете му сотанаха изправени сас лоста,направо се праснах да се хиля :)))

16.04.06
23:22

1 гаф се сещам само...един път докато си увеличавах тежестта на скрипеца и лоста ми падна на главата добре че само 1 момиче ми видя, но не ми се смя само ме пита дали съм добре, много тъпо са почуствах ;) Виждал съм много смешни ситуации в залата, но не ми се пише толкова и по-добре да си ги видял наживо ;)

17.04.06
13:50

На мен на кабелите ми се случи веднаж...Искам да сложа долу за да праа  нещо обаче слагам малак лост доло а горе зам забравил да махна дражката и ми падна на глажата. :lol: Пак там докат праих за рамо и явно не бях вкарал добре щивчето и докат сам вдигнал тежестите то се изхлузи и падна и се чу едно голямо БУМ. :lol: Веднъж пък с думбел 10кг правя за трицепс зад врат прав и докат сгавам дамбела се разглабя и ми се стоварват чарковете варху крака -моо болеше :shock: Че и то аз съм бая висок :lol: .Аа сещам се за един пич на скрипеца слага да праи със сичките и докат беше опънал се скъса металното въжее и от силата напрао си заби лоста в главата :twisted: Нооо нищо му нямаше, дори кръв не пусна. :lol: Друг път едно момче слага 150кг на клек.а то самото е високо някаде 180 - 80кг. И прави страшно леко приклякане щот мноо му тежаха явно.Обаче нещо загуби равновесия и със всичките 150 кг напред са изтърбуши мноо брутално. Аз лично са стреснах още като видях да слага толкоз на чангата.и естествено след като падна едвам се изправи ама сичките гледат така :shock:  и никой нищо..Тва е за сега, който си е калитар просто си е такъв :lol:

17.04.06
18:52

При мен отивам на зала за 1-ви път слагам на скрипеца 140 (макса че ми бе леко на долните) ,и като се огъна към мен.... инсруктора вика момче не си за тука ти

17.04.06
20:33

Ха аз преди правих флаис на лежанката,обаче в наща зала няма готови а трябва да сглобяваш и разглобяваш,мен ме мързеше да разглобявам и направо сложих от по 2-те страни жърху гаиките по едно дискче 1.25кг и така правя,нали гледам да балансирам и след 2-рото повторение ви казвам такъв дъжд от тежести се изипа,добре че не ма удари някое в главата :) Друг случаи на вертикалния скрипец един се пробва на максималната тежест да види дали ще я вдигне обаче не е закрепил щифчето както трябва и с цялата си сила засили ръкохватката в главата си и се удари мн здраво.

17.04.06
20:37

[quote author=“ASTOR”]При мен отивам на зала за 1-ви път слагам на скрипеца 140 (макса че ми бе леко на долните) ,и като се огъна към мен.... инсруктора вика момче не си за тука ти

ми инструктура е бил прав-не всяка зала може да ти устои на силовия ти капацитет :wink:
и аз имам една случка ама тя е по-скоро болезнена от колкото смешна.И така аз имам един приятел който от време на време идва с мен в залата да прави крака и както  си тренираме дойде времето за корема.Отивам аз на лежанката да си вдигам краката за долната част на пресата и тоя мой човек зад мен на лежанката и какво направи,как бутна лоста ама 40кг ми паднаха на гърлото и той след тях. :| Ама както и да е събрах погледите в залата,но поне ми нямаше нищо.От тогава ме е страх да лягам на лежанката за вдигане на краката :)

17.04.06
20:38

Аз веднъж си лягам на лежанката - правя си серията - оставям лоста - изправям се - и чувам как зад мен щангата се строполясва на пейката, където преди малко ми беше главата. Оттогава внимавам много дали добре съм го оставил лоста.

17.04.06
20:59

Aми аз като се замисля досега само един гаф съм имал ..... май
На 15 години бях, правя бицепсово сгъване на скрипец, въжето се къса и няма да ви казвам каъв удар получих.2 седмици бях с подути устни.Това ми беше последното посещение в залата ....until now :)

17.04.06
23:49

аз пък веднъж паднах по стълбите  от недоглеждане , хлъзнах се и.. :wink: , добре че нямаше мн хора ама ми се смяха малко , един двама :roll:

AN

17.04.06
23:51

аз един път скочих да се хвана широко за набирания и се изпуснах и малко се изпотроших  :lol:

18.04.06
09:54

Спомням си неотдавна в клуб 33 с Мистър Мускул тренираме.Аз правя дроп серии на лежанката.На последната серия му викам.”Батка свали 5-тиците да доизцедя за последна серия.”Той ги маха,аз повдигам щангата ,при което тя се накланя на една страна.С леко пдхвърляне измествам едната ръка по-навън и си довършвам с мъка серията.Ама нещо със сигурност не беше наред.Като се изправих гледам,че той махнал само едната петичка.Гледа ма и се смее.

П.П Велине извинявай батка ама като се сетя още ми става смешно.

18.04.06
10:02

Хихи снощи същата ситуация ;)
С приятеля дето ходиме (и) на фитнес правиме трицепс и сме се пляснали на лежанката за тесен хват... Правиме последната доизблъскваща серия, като той прави след мен с по-малко от моите кг.
И преди това ми вика “махни петицата”. Аз махам - добро момче ;)

Ей... поне 2 мин го гледам - вдига я, ма нещо му тежи от едната страна. Викам му - Ае бе батка вдигай и с другата ръка, той се хили “Е една по една де... ти са и двете искаш наведнъж”
2 минути се гласи и се дзвери - “Бааси нещо не мога да я хвана бе от едната страна по-тежка. Накрая стана и вика - Е не го мога да я хвана ;)
Та свалихме и от другата страна тежестите... ма 2 минути да го гледаш как пуфти и се чуди “що не може да я хване”... спукахме го от бъзик цялата зала после и за другите упражнения ;)

^V

18.04.06
21:34

Моя гаф е още като почнах с фитнеса(при 1-2 месец стаж). Правих серия с 35 кг, при 6-то повторение не можах да ги удържа и ми паднаха на главата..(слабичък си бях)  :lol:

18.04.06
22:08

и аз така правя на горна лежанка с малко кила ама преди де и нещо кво я  направих та ми се изплазна и ми падна на челото ама само леко ме удари от ниско  :lol:

18.04.06
22:22

ми кат бяш новобранец и се затиснах с лоста на лежанката и немаше никой(то и залата немаше иструктори само аз )и ко да права и си го смякнах на краката и се изправих :)
клякам аз с 130 кг и клакам аз 1 път добре изправям се 2 път оп ко напрах и паднах
номета с лоста от 1та страна с тежести а др нема сям го правил няколкопяти :)
1 фр тръгва той да се мие и отваря вратата и той с малко по бърза похотка и удра 1 и тя носи вода и се олива и той,там извинява се цър-пяр ....и после тои там си оставя багажа върхо 1 шкавче и одругата стана същата кадето я удари и с обувките я праска по главата без да иска :))))) но това не е сичко :) после си оставя клуча на барчето и се обръща и удра същотото моми4е в главата с лакадя си(сметаиии)
на това момиче хич не му е варяло в този дне :)

SE

18.04.06
22:24

аз имам много гафове ама толкоз много че не ги помня вече

наскоро отиваме аз и един приятел във фитнеса и лягам на лежанката  и си слагам 90 обикновенно с толкоз си ги правя без ядове ама много се бяхме разлигавили и тоя моя приятел само както ме пазеше зад мене си сложи праста върху щангата и от изправни раце щангата ми падна толкоз груповърху гърдите че направо ми изкара въздуха а всички във залата се спускват от смях а аз се чудя да плача ли да се смея ли

Много пъти ми се е случвало да слагам от 1та страна повече от другата по малко даже един път обърщах щангата така

18.04.06
23:13

[quote author=“Jay_C”]Спомням си неотдавна в клуб 33 с Мистър Мускул тренираме.Аз правя дроп серии на лежанката.На последната серия му викам.”Батка свали 5-тиците да доизцедя за последна серия.”Той ги маха,аз повдигам щангата ,при което тя се накланя на една страна.С леко пдхвърляне измествам едната ръка по-навън и си довършвам с мъка серията.Ама нещо със сигурност не беше наред.Като се изправих гледам,че той махнал само едната петичка.Гледа ма и се смее.

П.П Велине извинявай батка ама като се сетя още ми става смешно.

:lol:  :oops: Хехе, весело си е в 33. :) А колко неща са се чупили...огледала, дъмбели, лостове, машини, тавана...пода... :)
Иначе аз много гавофе съм правил. Много пъти съм се затискал и съм изръсвал лостове...Ей веднъж много опасно стана на раменната преса. Нещо бях хванал лоста на криво, а до мен един правеше бицепс и си беше навел главата. Добре че имаше късмет тежестите да се изръсят първо на другата страна та имаше време да се махне.  :) Веднъж пък на тяга ми се разглоби лоста и всичко се изсипа на земята. Направо невероятен късмет, че нямаше никого наоколо. Един път ми се разглоби дъмбела при пълоувър. Е пак имах късмет, че стана точно най-долно положение и нямаше последствия.  Май не е много безопасно да се тренира с мен. :roll: Имам и още много гафове, а и съм бил свидетел на адски много забавни случки. А последният ми гаф е от днеска... скъсах въжето на калф машината.

LA

18.04.06
23:33

Един приятел пътечката го “захапа”,повлече го и му скъса крачула.

Умрях от смях.

CH

18.04.06
23:50

largozol хахахаххах нямаш право ...
авера ти жив ли е

Хах. Веднъж правех преди с дъмбели от полулег, обаче ме пазеше един приятел, за който това беше втората тренировка. На последното повторение едвам едвам ги дигам и тъкмо вече съм горе и ще ги пускам той ... взе ми левия дъмбел, а аз със все десен дъмбел се гътнах :lol:

Mr_Muskul ти си уникален!! Сега ако кажеш че и въжето е било стоманено ..  :lol:  :lol:

19.04.06
00:46

Аз докато бях инструктор по тае бо имах много смешни ситуации  :lol:  Ако знаете  какви антикординирани същества имах в групата :shock: , просто не е истина едвам се сдържах да не се скъсам от смях :lol: докато си водя часа. Тва да ви кажа мисловната дейност не е никак лесна работа.
Та моята изцепка беше когато по време на часа ми някъв от фитнеса (фитнеса и залата бяха в едно помещение) дойде да си прави серията в непосредствена близост до мен :shock:  и аз такъв ритник му нанесох, че направо му разказах играта. Добре, че беше доста висок и не му отнесох главата. Умрях от срам :oops: , но той си беше виновен като се бута в часта от залата за групови занимания,а и аз не го видях  понеже следя групата и  негледам в посоката на ударите... и...  хвърли момчето дъмбелите на земята..., но не успя да падне...  слава богу, че тогава съвсем щях потъна в земята от срам :oops: :lol:  :lol:

ПС  Понякога жените може да сме много опосни :wink:, пазете се, че не се знае откъде ще ви дойде :lol:

19.04.06
02:24

Имал съм 1:
един приятел беше седнал на лежанката и си почиваше преди да дига макс(110кг) и аз да се направа на силен ги извадих тези 110кг от уреда и ги вдигнах(все едно мъртва тяга),незнайно как изгубих равновесие и полетях напреде с тежестите в ръце, за щастие успях да ги ударжа  и ги свалихме лоста на лега и оттам махнахме тежестите  :oops:

19.04.06
11:32

[quote author=“manson”]Mr_Muskul ти си уникален!! Сега ако кажеш че и въжето е било стоманено ..  :lol:  :lol:

Ами стоманено беше, но не беше и ново де. :)  :oops: То ако беше ново щях за постижение да го счета.  :)

®N

19.04.06
15:17

Водя един приятел за втори път на фитнес и понеже имаше малко лежанки правехме на една като се разбрахме той да сваля и качва тежестите.8)  Та така, аз си свърших серията и тръгвам към барчето и изведнъж чувам силен трясък зад мен и се обръщам и го гледам моя приятел  паднал на земята барабар с лоста и обърнал цялата лежанка (която беше с много широка основа).:)

NO

19.04.06
16:44

Добри постижения имате в залата :D
Аз един път започвам да правя тежка серия клек до отказ. Почвам си аз, правя 7-8 повторения и вече нямам сили ама си викам айде още едно, айде и още едно и накрая от лакомия реших да направя и още едно и в тоя момент ми отказаха краката (за пръв път ми се случва - все едно някой ми ги отсече) и тогава голям късмет извадих, че по някакъв начин ми се размина и даже не се ударих а пуснах щангата зад мен точно преди да се сгромолясам. Да не ви разправям какъв шум се вдигна...

19.04.06
21:33

е класиката е да пръъъъъднеш на тягата :) няколко пъти ми се е случвало , а друго което го праа редовно е да си оклепа носа или тениската на кабела на скрипеца като правя трицепс ;)

апък преди 2-3 месеца некаф дребен заспа в залата .... просто тфа ме разцепи хахАхАхАх

31.05.06
21:02

то това не е точно гаф а просто нещо което много ме разсмя днес. Значи тръгвам си от тренировка и в магазина за добавки до фитнеса гледам продавача муца една мазна баничка и айрян. С това си действие предполагам рекламираше ползата от здравословно хранене и прием на хранителни добавки  :lol:

SO

31.05.06
22:40

Един път гледам в съблекалнята някъв момък(борец май беше)извадел 1 супена лъжица и яде някъв протеин  :lol:  :lol:  :lol:

31.05.06
22:58

Преди около 1 месец в залата дойде некъв як пичага дето се правеше на супер мен позираше показваше бицепси гърди крака.Сяда да прави гърди с лост на лежанката и слага 40 кг (общо с лоста) прави 3 и се затисва О_О О_О без коментар просто.След като стана това стана и вика на силен глас “а така загрях” щях да умра от смях.Въпросния субект се отказа от лег и отиде да прави пек дек  :lol:  :lol:  :lol:

01.06.06
01:12

Та и аз да се похваля. Моя гаф е от така наречените: “Правя се на мъж”. Хубаво ми казваха не прави лег сам, но аз не - сам та сам. Правя си аз, но по някакви си мои пирамиди дето са лишени от смисъл, но тогава ми се виждаха смислени. И връщам последната серия на 50кг. Правя девето повторение и усещам вече адско натоварване ама не, мога още! Засилих се! За десетото пускам, вдигам и точно на ръбчето където да оставя лоста усещам как той тръгва надолу. Много кофти тръпка. По-кофтито е че не бях легнал правилно и лоста ми падна не на гърдите, а на челото! Ама си трая и не викам никой да ми помага, та през носа надолу и го махнах лоста. Не правете такива глупости като мен!

01.06.06
11:16

Няма смисъл ад разказвам за затиснали се хора, то е класика. При мен беше просто култово на полулега. Тренираме с един приятел, той загрява и оставя лоста на стойката. А стойката си е голяма, широка, стабилна. Та сядам аз на пейката и се готвя да полегна назад и в тоя момент лоста се срива зад гърба ми, като стряска цялата зала, най-вече инструкторите. Как? Ами той някак си е оставил лоста точно на ръба на “куките” на които си стои. Как го беше закрепил там си остана загатка, дори след като и ние, и инструкторите опитахме да го закрепим там внимателно и не успяхме..а той просто си го остави след серията..
Друг гаф дет си е баш гаф - аз млад неопитен и слаб ще подавам на един познат 30 кг дъмбел за раменни преси. 3 пъти го подадох и 2 го взех без проблеми, ама на 3тото вземане как го хванах не знам, ама от нивото на рамото ми като ме повлече това нещо и ми падна на пръста на ръката...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1