17.04.06
14:46
Кажете си мнението за хранителния ми режим и ми кажете добро ли е разпределението на гейнъра а и също ще вземам креатин и двете са на Uneversal
закуска(7 часа)
4 цели разбъркани яйца
орехи (около 100 гр) с 2/3 супени лъжици мед
някакъв плод
250 мл. вода/сок
голямо междучасие(10:35)
1бр. пица/осорти
(13 часа)
1бр. пица/осорти
(15:30 часа)
200гр. пилешки гърди на скара или варени
2 голями варени картофа
зелена салата
половин компот кайсии/ягоди
~преди тренировка гейнър
след тренировка
5гр. креатин с нещо сладко
200гр. пилешки гърди на скара или варени
ориз
зелена салата
250мл вода
гейнър
преди лягане
риба тон от консерва или тележко месо на скара
зелена салата
250 мл вода
гейнър
Бе аз ли не смятам... или се ограничаваш с 750 грама вода на ден? Или литър.. колко излиза
А бе хора вие ше почнете и въздуха да си мерите в грамове - за чий ще се ограничаваш с ВОДА, че чак и ще я смяташ в грамове?
Ти каква тренировка правиш? Лежане и леки помръдвания?
Аз на една тренировка + кардио след нея пия по 1 до 1.5 литра вода... ти за цял ден - наполовина...
17.04.06
15:02
[quote author=“penywise”]Бе аз ли не смятам... или се ограничаваш с 750 грама вода на ден? Или литър.. колко излиза
А бе хора вие ше почнете и въздуха да си мерите в грамове - за чий ще се ограничаваш с ВОДА, че чак и ще я смяташ в грамове?
Ти каква тренировка правиш? Лежане и леки помръдвания?
Аз на една тренировка + кардио след нея пия по 1 до 1.5 литра вода... ти за цял ден - наполовина...
по време на яде си наливам по 1чаша 250мл. вода също така пия вода по време на тренировка и през деня като ми се допие не само когато се храня...
Ой, така бива - викам си брей няма да доживее 3-тата тренировка с толкова малко вода ;)
След тренировка най-добре е бързо-разграждащи се въглехидрати - сиреч, нещо сладко.
А... пицата както и да я гледам - не съм виждал никога пица в какъвто и да е режим на хранене...
За КАЧВАНЕ - освен гейнъра пий протеини. Директно ти заместват едно хранене - вместо пица - пиеш протеини и хапваш 2 варени картофа и зелена салатка.
И колкото протеини пиеш - двойно въглехидрати. Все пак ще качваш...
Гледай да го “изблъскваш”, че с лежане и плюскане така хубаво ще “качинш”... ;) ;)
17.04.06
15:34
тоя гейнер преди лягане никак добре нема ти дойде така се омазниш че ще се чудиш как да се опраиш да не говорим че след 2 месеца е лято още по зле. Гейнера го взимай сутрин и след трен преди трен по възможност си вземи чист протреин без въглехидрати. А и тия пици каде ще ги праскаш ептен зле. В най лошия случай си взимай сандич със пилешка пъжола.
17.04.06
15:53
спокойно за мазното аз и това да кача добре през живота си не съм имал мазно посебеси просто искам да кача малко щото 170см 55кг като 5 от тях са от нова година до сега без суплементи а за пиците нямам друг избор на училище сам по това време и затова ги ям пък нестава да си нося от вкъщи
О, това изобщо не е критерий... Има разлика в това да “качиш маса” и да станеш като прасенце нали?
Ако ти е зор “да качваш” каквото и да е - яж и лежи... за 3 месеца ти гарантирам резултати.
Аз съм против тъпкането преди лягане изобщо, камо ли да набиваш манджа с гейнър отделно...
18.04.06
00:17
Пич,тоо режим откаде го изкопа е бахти,аз на кучето не бих му дал такива смесици от храна,честно ти казвам,вземи се разрови в раздела виж некав по-изчистен режим..стомаха ти не е боклуджииска кофа.За водата гледаи да пиеш поне 3 литра,по-добре е да ги пиеш между храненията и преди тях,а не с тях.
18.04.06
11:24
Абе смени го тоя режим бе бате няма нищо да постигнеш освен освинване
Пиците по-добре с по 2 айряна да ги замениш.И меда с орехите или го махни,или махни гейнера.Много въгледидрати стават и ще се омазниш.
18.04.06
22:00
[quote author=“Size”]Пиците по-добре с по 2 айряна да ги замениш.И меда с орехите или го махни,или махни гейнера.Много въгледидрати стават и ще се омазниш.
Ми нестава по друг начин не качвам а мазното бързо ще го махна аз съм със супер бърз метаболизъм нали се виждам