Л-карнитин на Биогейм или Нутрим?

18.04.06
14:19

Колебая се между двете марки. Към Нутрим имам малко предразсъдъци след “скандала” с ПроГолд 90 и се насочих към Биогейм. Днес обаче като минах през магазин Жълто ми казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С :). Някой има ли впечатления от тези две марки?
Гледах и някакви други марки Незнам-си-квиФарм и други такива на сходни цени но общо взето се колебая между Нутрим и Биогейм.

18.04.06
14:31

[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]Колебая се между двете марки. Към Нутрим имам малко предразсъдъци след “скандала” с ПроГолд 90 и се насочих към Биогейм. Днес обаче като минах през магазин Жълто ми казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С :). Някой има ли впечатления от тези две марки?
Гледах и някакви други марки Незнам-си-квиФарм и други такива на сходни цени но общо взето се колебая между Нутрим и Биогейм.

Аз пък мога да ти кажа, че като ходих в магазина на Булспорт (до бившето първо районно 8) ) ми казаха, че много хора са доволни от Л-карнитина на Биогейм... Всеки с различно мнение... :wink:

18.04.06
15:48

Това е ясно. Има хора доволни и от чисти тренировки без добавки ;). Има и друго, че биогейм препоръчват 0.75-1гр дневно, а във форуми,статии, дори и на опаковките на други фирми гледам дози от по 2гр дневно :). Така или иначе ми е интересно да събера малко мнения.

18.04.06
15:56

Пробвай с P&B цената е около 18-19 лв. Лично аз си взех Л-карнитин, но  още не съм започнал НВД, за да ти кажа резултата.

19.04.06
03:01

специално Л-карнитина на Биогейм е добър.
По-добре е на тази фирма!

19.04.06
22:25

Според мен са еднотипни , няма да сгрешиш и при двата

20.04.06
14:47

На тези P&B капачката няма да им взема дори да ми я подаряват  :twisted:

20.04.06
15:37

След като прочетох бая мнения от форума оносно карнитина си купих една опаковка карнитин на Нутрим 60 броя по 500 мл - 19 лв., но като сметнах разбрах, че ще ми свърши за 3 седмици, като взимам в тренировъчен ден - 2 гр.(2 хапчета преди кардио и 2 преди лягане) и 1 гр. в нетреировъчните дни(2 хапчета преди лягане). Та исках да попитам, дали такава дозировка е добра ?

25.04.06
12:20

[quote author=“Azazel”]След като прочетох бая мнения от форума оносно карнитина си купих една опаковка карнитин на Нутрим 60 броя по 500 мл - 19 лв., но като сметнах разбрах, че ще ми свърши за 3 седмици, като взимам в тренировъчен ден - 2 гр.(2 хапчета преди кардио и 2 преди лягане) и 1 гр. в нетреировъчните дни(2 хапчета преди лягане). Та исках да попитам, дали такава дозировка е добра ?

Да, добра е! :wink:

[quote author=“PMILLER”]На тези P&B капачката няма да им взема дори да ми я подаряват

Що???

25.04.06
14:44

казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С

Ми то нищо чудно това повече да е помогнало при свалянето и затова хората са доволни от Биогейм :Р Който ми докаже, че Л-карнитина помага при изгарянето на мазнините, ще го черпя нещо по негов избор :) Пари на вятъра...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1