18.04.06
14:19
Колебая се между двете марки. Към Нутрим имам малко предразсъдъци след “скандала” с ПроГолд 90 и се насочих към Биогейм. Днес обаче като минах през магазин Жълто ми казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С :). Някой има ли впечатления от тези две марки?
Гледах и някакви други марки Незнам-си-квиФарм и други такива на сходни цени но общо взето се колебая между Нутрим и Биогейм.
[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]Колебая се между двете марки. Към Нутрим имам малко предразсъдъци след “скандала” с ПроГолд 90 и се насочих към Биогейм. Днес обаче като минах през магазин Жълто ми казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С :). Някой има ли впечатления от тези две марки?
Гледах и някакви други марки Незнам-си-квиФарм и други такива на сходни цени но общо взето се колебая между Нутрим и Биогейм.
Аз пък мога да ти кажа, че като ходих в магазина на Булспорт (до бившето първо районно 8) ) ми казаха, че много хора са доволни от Л-карнитина на Биогейм... Всеки с различно мнение... :wink:
18.04.06
15:48
Това е ясно. Има хора доволни и от чисти тренировки без добавки ;). Има и друго, че биогейм препоръчват 0.75-1гр дневно, а във форуми,статии, дори и на опаковките на други фирми гледам дози от по 2гр дневно :). Така или иначе ми е интересно да събера малко мнения.
Пробвай с P&B цената е около 18-19 лв. Лично аз си взех Л-карнитин, но още не съм започнал НВД, за да ти кажа резултата.
След като прочетох бая мнения от форума оносно карнитина си купих една опаковка карнитин на Нутрим 60 броя по 500 мл - 19 лв., но като сметнах разбрах, че ще ми свърши за 3 седмици, като взимам в тренировъчен ден - 2 гр.(2 хапчета преди кардио и 2 преди лягане) и 1 гр. в нетреировъчните дни(2 хапчета преди лягане). Та исках да попитам, дали такава дозировка е добра ?
Да, добра е! :wink:
[quote author=“PMILLER”]На тези P&B капачката няма да им взема дори да ми я подаряват
Що???
казаха, че вече не зареждат карнитин на Биогейм защото при проба се оказало, че капсулите съдържали витамин С
Ми то нищо чудно това повече да е помогнало при свалянето и затова хората са доволни от Биогейм :Р Който ми докаже, че Л-карнитина помага при изгарянето на мазнините, ще го черпя нещо по негов избор :) Пари на вятъра...