Трениране когато си уморен

18.04.06
14:43

Значи днеска ми е уморено, да не кажа че се чувствам болен и съм с червено гърло, сила никаква. Струва ли си да отида на зала, не ми е проблем ще ударя половин ефидрин ще пощурея ама бях чел една статия че когато си болен по добре почивка. Стажа ми е 4 години, страх ме е че съм във върхова форма не искам да я губя.

18.04.06
14:53

[quote author=“TMT”]Значи днеска ми е уморено, да не кажа че се чувствам болен и съм с червено гърло, сила никаква. Струва ли си да отида на зала, не ми е проблем ще ударя половин ефидрин ще пощурея ама бях чел една статия че когато си болен по добре почивка. Стажа ми е 4 години, страх ме е че съм във върхова форма не искам да я губя.

Я си почивай най-добре. Да не би утре да е края на света :roll: , че толкова си се разбързал за залата...

Айде със здраве!

18.04.06
15:12

Ще ти кажа нещо по въпроса...
Ако си си ги правил нещата чисто нямаш никакви проблеми!

Случвало ми се (да чукнем на дърво да не се случват такива неща) да карам 2 гнойни ангини една след друга. Всяка от тях се изразява с 5 дена нон-стоп температура и заради гърлото БУКВАЛНО 5 дена НИКАКВО ядене и ДО половин чаша вода на ден... С 1 седмица пауза м/у ангинините

След това пак започвам тренировки и до 1 седмица съм там, от където съм почнал

Лекувай се. Залите ще работят цял живот (поне) ;)

18.04.06
15:43

Мерси за съветите. Ами да за сега всичко е било само с хранителни добавки и здраво хранене. Живот и здраве ако така се развивам невярвам някога да стигна до използване на забранени субстанции =).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1