18.04.06
18:05
здравейте искам да питам как жена ми трябва да пие карнитина на юнивърсъл 500мг. 60 табл.
иска да свали 3-4 кила в задните части.надявам се да сортирам точното мнение ,че в залата се преплитат същите.
18.04.06
18:15
[quote author=“delnegro”]здравейте искам да питам как жена ми трябва да пие карнитина на юнивърсъл 500мг. 60 табл.
иска да свали 3-4 кила в задните части.надявам се да сортирам точното мнение ,че в залата се преплитат същите.
Ами има един вариант-липосукция,няма такова хапче което да качва или сваля само на едно място на тялото!
Иначе л-карнитина може да се пие 2кап преди кардио, и две преди лягане!Ама да беше написал тренира ли нещо жена ти,прави ли кардио!
18.04.06
20:22
[quote author=“energymax”][quote author=“delnegro”]здравейте искам да питам как жена ми трябва да пие карнитина на юнивърсъл 500мг. 60 табл.
Ами има един вариант-липосукция,няма такова хапче което да качва или сваля само на едно място на тялото!
Иначе л-карнитина може да се пие 2кап преди кардио, и две преди лягане!Ама да беше написал тренира ли нещо жена ти,прави ли кардио!
Да знаеш нема такъв човек да не прави нищо да пие Л-карнитин и да топи мазнини
ако иска жена ти да сваля трябва сериозно да се заема
да прави кардио задължително
извинявайте че не написах подробно.прави кардио по 40-50 мин 3-4 пъти седмично+много строго НВД.
ИСКАХ ДА ПИТАМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ АКО ПИЕ САМО ПО 1000МЛ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА ЩОТ МНОГО ПАРА ОТИВА.
АКО НЕ КОЕ Е ПО ДОБРЕ.
1.ЕДНА СУТРИН И ЕДНА ПРЕДИ ТРЕН
2.ЕДНА ПРЕДИ ТРЕН И ЕДНА ВЕЧЕР
3.ДВЕ ПРЕДИ ТРЕН
4.КОЕТО И ДА Е В ДВОЙНА ДОЗА
МЕРСИ
Пиши с нормален шрифт
ASTOR
19.04.06
17:19
[quote author=“delnegro”]извинявайте че не написах подробно.прави кардио по 40-50 мин 3-4 пъти седмично+много строго НВД.
ИСКАХ ДА ПИТАМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ АКО ПИЕ САМО ПО 1000МЛ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА ЩОТ МНОГО ПАРА ОТИВА.
АКО НЕ КОЕ Е ПО ДОБРЕ.
1.ЕДНА СУТРИН И ЕДНА ПРЕДИ ТРЕН
2.ЕДНА ПРЕДИ ТРЕН И ЕДНА ВЕЧЕР
3.ДВЕ ПРЕДИ ТРЕН
4.КОЕТО И ДА Е В ДВОЙНА ДОЗА
МЕРСИ
1000мг преди кардио,когато не прави кардио 500мг сутрин на гладно и 500мг вечер преди лягане!