01.08.04
16:31
Здравейте Форума е много интересен и виждам че разбирате доста
аз едва сега започвамда се занимаавм с боди булдинг и искам да
ми препоръчате какви точно протеини на МУСАШИ да си взема
http://musashibg.com/products/images/proteini/proteini.htm благодаря ви предварително!
Най-малкото трябва да кажеш нещо повече за теб, какъв тип си - слаб, пълен, имаш ли някаква установена хранителна програма и т.н.
01.08.04
19:18
Точно щях да пускам същата тема :) MaX ме е изпреварил. Препоръчайте ми протеин,чух че точно тези на Мусаши са най-добри (вие ще кажете доколко е вярно). Аз съм слаб и искам маса,не си поставям големи цели,просто искам да натрупам малко маса и да си оформя най-нормално мусколите.Може би ще ми препоръчате протеина за маса? Аз си мислех и за този “Най-продавания продукт” дето пише,очевидно е добър... Все пак вие знаете и най-добре ще ми препоръчате. Благодаря на всеки който отговори
Поздрави!
[quote author=“pi4a^^^”]Препоръчайте ми протеин,чух че точно тези на Мусаши са най-добри
Това са единствените протеини на Мусаши. :)
Аз съм пил бълк, качих 4 кила, но тогава тъкмо започвах и предполагам протеина не е бил виновникът. След това пих Muscle Food ION WPi 93% но резултат никакъв не видях, само си дадах паричките. :( И аз започнах с Мусаши, но се убедих, че има много по-добри фирми на много по-ниски цени. Това, че са най-скъпи не означава, че са най-добри в случая!
01.08.04
21:01
Ами препоръчай ми тогава по-евтини,за мен даже е мноого по добре,и без това нямам чак толкова пари.Само ако може и от къде да ги купя да кажеш ;)
Значки висок съм 1.83 см тежа 75 килограма може. Точно установено хранене не храня се предимно с пилешко месо , извара и такива неща
искам да кача малко маса , но малко шеото иам маса не съм някакв кожа и кости. ако трява ште нешо да кажа за мен кажете за да можете да ми препоръчате протеини? но нека да е пос коро за да мога да ида
по скоро да си ги поръчам :) до сега пиех на БиоГейм и са пълен боклук и искам да си взема нещо по качествено за да знам за какво дигам мерси предварително
Да отговоря ли... да не отговоря ли... ще хвърлям ези и тура!
Оффф... пак ще трябва да пиша.. :wink:
Weider, Universal, Optimum Nutrition.. да продължавам ли?
Гледай да гравитираш около думичките 100% Whey Protein :wink:
Ако нямаш парички... бягай в близката аптека и гледкай на витрина за шарени етикети с надписи Nutrim!
(...чак толкова ли си го закъсал.. че се чудиш къде беше най-близката аптека? :shock: ) :wink: