18.04.06
21:00
“Здравейте отново, мерси за изчерпателните отговори в предния ми въпрос за Глюкозата. Значи, стигнах до следния извод да комбинирам ЗМА + Трибестан или Трибулус. Ще може ли някои да ми каже добра ли е идеята, и начина за приемане дозировка, марка и приблизителна цена? Моля отговорете на всичките ми въпроси, сериозно сам решил другия месец да опитам да зимам нещо и затва искам да сам информирам”
Публикувам го пак понеже нещете да пишете. Аре драснете два реда, за да знам какво да правя. Мерси
18.04.06
21:07
[quote author=“MemphyS”]”Здравейте отново, мерси за изчерпателните отговори в предния ми въпрос за Глюкозата. Значи, стигнах до следния извод да комбинирам ЗМА + Трибестан или Трибулус. Ще може ли някои да ми каже добра ли е идеята, и начина за приемане дозировка, марка и приблизителна цена? Моля отговорете на всичките ми въпроси, сериозно сам решил другия месец да опитам да зимам нещо и затва искам да сам информирам”
Публикувам го пак понеже нещете да пишете. Аре драснете два реда, за да знам какво да правя. Мерси
Еми не е лошо,но защо точно тях какво искаш да постигнеш
Както знаеш с тея двете неща се покачва тестостерона
Препоръчвам ти на Оптимум ZMA 90 капсули 48 лева по три на ден
и Трибулус 50 капсули-20.80 капсула 650 мг и 100-36 лева
18.04.06
21:29
ако искаш да качваш си вземи креатин на Optimum,Ultimate,Biotech и трибестан на Soffarma той е най добър. Тва ZMA
възможно най безмисления суплемент тва с покачването на тестостерона е в много малка степен ако имаш проблеми със съня го взимай но за тия пари които е ZMA-то по добре си вземи креатин.
Значи ще взема креатин и трибестан, обаче креатина не е ли по-вреден. Говорим за маса, нали, щото това ми трябва д качвам чиста маса. Ще ми кажете ли и дозите???
18.04.06
22:58
[quote author=“MemphyS”]Значи ще взема креатин и трибестан, обаче креатина не е ли по-вреден. Говорим за маса, нали, щото това ми трябва д качвам чиста маса. Ще ми кажете ли и дозите???
Ех има една тема как се приемат суплементите защо не четете много ви мързи значи
правиш зареждаща доза 4 приема по 5 грама
сутрин,30 мин преди,веднага след,и вечерта
и след тея по два приема
30 мин преди и веднага след трен
трибестан сутрин една таблетка и вечер една таблетка
ефекта ще го усетиш след месец цикъл
19.04.06
10:54
трибестан взимай 3х1 не 2х1 прекалено малко е ако си и над 25 гододини е добре да взимаш 3х2
19.04.06
12:00
Бре, защо пък де е безсмислен суплемент ZMA? Аз съм го пил с трибестан и мога да кажа, че се чувствах екстра, имах повече сила, станах страшно свеж и бодър, а жената не я оставях да спи :lol: . Ако решиш да си вземеш, препоръчвам ти на Мусаши, от него останах много доволен, но пък на други фирми не съм пил и не мога да кажа дали това е най-доброто.
19.04.06
14:57
трибестан вземи на софарма.Ако не е бг, няма смисъл - все едно да купуваш вносно кисело мляко.Аз съм го пил само поотделно, веднъц на мусаши втория път на софарма, имаше слаба разлика в полза на софарма.Но на мен лично ми действа много добре- дори и самостоятелно(без ЗМА) се чувствах като локомотив:lol:
19.04.06
15:15
Бре, защо пък де е безсмислен суплемент ZMA? Аз съм го пил с трибестан и мога да кажа, че се чувствах екстра, имах повече сила, станах страшно свеж и бодър, а жената не я оставях да спи Laughing . Ако решиш да си вземеш, препоръчвам ти на Мусаши, от него останах много доволен, но пък на други фирми не съм пил и не мога да кажа дали това е най-доброто.
всичко това е от трибестана, ЗМА-то неможе да го усетиш гарантирам ти прекалено е слаб този суплемент и ако се чудиш за кво да си даваш парите си го взимай ама аз лично никога няма да си дам парите за подобна глупост.
23.05.06
19:39
[quote author=“Infernaloverkill”]....самостоятелно(без ЗМА) се чувствах като локомотив:lol:
XAxaXAxa…вярно е ! Но относно Трибулуса бих казал че има не малък ефект най-вече при качване на мускулна маса...Аз го пих със Supermass 2100 на Biogame (3X1 табл.) и (80gr.)... :wink:
ZMA е чудесен продукт, но не в смисъл на покачване на тестостерона... аз го пия редовно и който е наясно какво говоря ще ме подкрепи... силата на ZMA не е толкова в покачването на естественият прираст, колкото възстановителна... да не говорим за липсата на крампи...
25.05.06
23:11
[quote author=“Honzik”]ZMA е чудесен продукт, но не в смисъл на покачване на тестостерона... аз го пия редовно и който е наясно какво говоря ще ме подкрепи... силата на ZMA не е толкова в покачването на естественият прираст, колкото възстановителна... да не говорим за липсата на крампи...
междудругото се зима и за по-дълбок сън
по-някой път като не ми се спи зимам 3 и след 30-40 мин сам труп
Ае аз съм труп и без ZMA-то :D
Но примерно при мен много добре влияе на крампирането и възстановяването.... много по-добре се чувствам.... като го спра и до 10 дни левия ми прасец ме “зарадва” много болезнено...