18.04.06
21:24
Какво мислите за продукта на BioFit Креатин+глутамин+теурин?
Същия ли е ефекта като да ги земаш поуделно?
18.04.06
21:36
[quote author=“dj-coco”]Какво мислите за продукта на BioFit Креатин+глутамин+теурин?
Същия ли е ефекта като да ги земаш поуделно?
еми не е същия лъжат в състава
то е 500 гр има 300 креатин
100 глутамин и 100 таурин
ако си ги вземеш по-отделно излиза ебаси парите а и тука не вярвам тея съставки да отговарят
ако така беше всеки щеше да си зима комбинация
18.04.06
23:43
колко кинти е тва нещо :roll:
19.04.06
00:14
За да не отварям нова тема да си попитам тук.. взимам креатин, глутамин и таурин преди тренировка и след тренивка но ме интересува дали може и трите добавки да ги смесвам заедно + мед и да ги пия наведнъж?
[EDIT] Креатина ми е на Biotech и като прочетох упътването пише че 5г се пие с 500мл вода :), това не е ли малко многжко?
19.04.06
10:29
[quote author=“schwarzenegger”]За да не отварям нова тема да си попитам тук.. взимам креатин, глутамин и таурин преди тренировка и след тренивка но ме интересува дали може и трите добавки да ги смесвам заедно + мед и да ги пия наведнъж?
[EDIT] Креатина ми е на Biotech и като прочетох упътването пише че 5г се пие с 500мл вода :), това не е ли малко многжко?
еми доста добре,но попринцип глутамина се пие след за възстановяване но може и така
пий го с 300 мл,то и без тва като пиеш креатин трябва доста да приемаш вода за да не дихидратираш
пада се по 2 литра на трен