19.04.06
09:24
Здравейте.Направих си НВД с цел да преди да почна да качвам пак маса да изчистя макьимално мазнинките по корема и гърдите защото не обичам да съм мн мазен а пък съм с бавен метаболизъм.Мерките ми са 174см и 63кг.А ето го и менюто
7:30 1 кафеІполовин лъжица мед
8-3 варени белтъка с 1 филийка бонус
11-мляко 2%
14-15-50 грама фъстъци с мляко 2%(в училище май няма друго какво)
19-20-200гр пилешко с една салата със към 100 гр сирене или по малко и малко зехтин
какво ще кажете?
като ще ядеш пилеш го прави по обяд... вечерно време като цяло не е хубаво да се ядат тежки храни... (то на фона на останалото си е направо тежко)
и все пак не умирай от глад де... това, че си на НВД - не значи, че трябва да ядеш по 100 гр на ден.
Плюскай си салати.
Съотвено намаляваш въглехидратите, но тялото ти трябва да си набавя енергия - в случая от мазнини и протеини
[quote author=“marcosz”]Здравейте.Направих си НВД с цел да преди да почна да качвам пак маса да изчистя макьимално мазнинките по корема и гърдите защото не обичам да съм мн мазен а пък съм с бавен метаболизъм.Мерките ми са 174см и 63кг.А ето го и менюто
11-мляко 2%
19-20-200гр пилешко с една салата със към 100 гр сирене или по малко и малко зехтин
какво ще кажете?
Първо не те знам с тези 63кг за какво ти е това НВД :shock: , и второ на тази жестока диета и колежката срещу мен не би издържала :lol: .
Сега сериозно, ако не си объркал форума с някой моден :wink: , то се хващай здраво с тренировките и си избери една стабилна диета за маса.
[quote author=“marcosz”]Здравейте.Направих си НВД с цел да преди да почна да качвам пак маса да изчистя макьимално мазнинките по корема и гърдите защото не обичам да съм мн мазен а пък съм с бавен метаболизъм.Мерките ми са 174см и 63кг.А ето го и менюто
11-мляко 2%
какво ще кажете?
1. Не мисля,че кг са ти много за д сваляш, но всеки изглежда различно, нали?
2. Тази диета е... ти да умреш от глад ли искаш...
3. Както те посъветва Red е най-добре
4. По-здрави!
Ами аз(15години 190см. 95кг) мисля да направя нещо подобно:
7:00-2 белтъка 1/2 кисело мляко 0.2
10:30-Сандвич със зеле и пилешка шунка(на даскало това е единственото което става за ядене)
13:30-1/2 кисело мляко 0.2+150-200гр. пилешко
17:00-някаква салата,зеле или краставици :)
17:20-Тренировка(тежести)
18:00-1/2 грейпфурт
18:10-Кардио(бягане 10-15 мин)
18:30-1/2 грейпфурт
18:35-Бягане от залата до удома(700-800м.)
18:50-Баня
19:00-http://www.bb-team.org/forum/
00:00-СЪН! :)
[quote author=”^LoGo^”]Ами аз(15години 190см. 95кг) мисля да направя нещо подобно:
7:00-2 белтъка 1/2 кисело мляко 0.2
10:30-Сандвич със зеле и пилешка шунка(на даскало това е единственото което става за ядене)
13:30-1/2 кисело мляко 0.2+150-200гр. пилешко
17:00-някаква салата,зеле или краставици :)
17:20-Тренировка(тежести)
18:00-1/2 грейпфурт
18:10-Кардио(бягане 10-15 мин)
18:30-1/2 грейпфурт
18:35-Бягане от залата до удома(700-800м.)
18:50-Баня
19:00-http://www.bb-team.org/forum/
00:00-СЪН! :)
Ако само със четене се правеха мускули много от нас досега да са на Олимпията :lol: :wink: :arrow: “19:00-http://www.bb-team.org/forum/ ” това ли ти е за след тренировка :lol: , щото аз предпочитам 300гр. пилешко :idea: :wink: .
Ами какво да ти кажа, не съм много в час с тези диети и не съм им голям привърженик, освен ако целта ти не е да се явиш на състезание, но твоята по-скоро ми прилича на женска диета, отколкото на НВД.Така ще гориш колкото мазнини толкова и мускули. Нека и други по-компетентни да се изкажат.
П.П Абе хора защо не четете, как се прави НВД, в сайта всичко си пише......
Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П
Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П
Само ще ти намигна, ти си знаеш защо.. :wink:
Много исках да отговоря на момчето за диетата,обаче като прочетох че направил ръце без нищо от 35 на 45 см за 3 седмици си рекох “чакай бе,къде съм тръгнал,гледай хората кво правят.”Евала пич.Ти с тези резултати ,защо се обръщаш към нас за съвет.Повечето от нас с целия си стаж не са качили толкова.ТИ СИ ЧОВЕКА.
Относно диетата щях да ти кажа,че почти нищо не ядеш и ако аз ядях по толкова на ден,едва ли щях да имам сила дори да пиша сега.Ама кво да давам акъл,на човек,който за 3 седмици е направил такива ръце,не само без медикаменти,ами и БЕЗ ХРАНА.Евала брато.Тая седмица 45,другата 50.Айде аз отивам да играя шах,мисля да спирам фитнеса.
Поздрави!
———————————————-0oOff——————————————-
^LoGo^ браво бе братле, като гъба расла покраи ядрен реактор си!!! Представяш ли си кво ще стане ако земеш 9 килограмовите дъмбели или пък 12 направо не ми се мисли :lol:
———————————————-0oOff——————————————-
[quote author=“Jay_C”]Много исках да отговоря на момчето за диетата,обаче като прочетох че направил ръце без нищо от 35 на 45 см за 3 седмици си рекох “чакай бе,къде съм тръгнал,гледай хората кво правят.”Евала пич.Ти с тези резултати ,защо се обръщаш към нас за съвет.Повечето от нас с целия си стаж не са качили толкова.ТИ СИ ЧОВЕКА.
Относно диетата щях да ти кажа,че почти нищо не ядеш и ако аз ядях по толкова на ден,едва ли щях да имам сила дори да пиша сега.Ама кво да давам акъл,на човек,който за 3 седмици е направил такива ръце,не само без медикаменти,ами и БЕЗ ХРАНА.Евала брато.Тая седмица 45,другата 50.Айде аз отивам да играя шах,мисля да спирам фитнеса.
Поздрави!
Ма ти май си помисли че ви базикам?Тия резултати съм ги постигнал само със шоколад :)
Когато искате да праите мускули яко сладкиши аз така прая :) строги диети до сега не съм спазвал та затова реших да попитам.
И да ви кажа не правете упражненията които сте видели някаде или еди кво си сте чели.Пробвайте различни движения при което чувствате по голямо напрежение в конкретната мускулна група правете него.
И тука повторението не е майка на знанието :) истината е голямо напрежение на мускулите при малко повторения например 3х13.
Аха,ясно.А освен шоколад нещо друго можем ли да ядем.Локуми,такива работи стават ли.Препоръчай още нещо.От утре почвам по твойта програма.Добре че има такива момчета като тебе да ни открехнат на тайните в този спорт.
П.П. Ако решиш да ходиш на Олимпия тая есен свиркай,ще дойдем да викаме за тебе. :wink:
21.04.06
00:56
[quote author=”^LoGo^”]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П
Оффффф...
Сънуването е хубуу нещу.... :lol: :lol: :lol:
Вземи да разправяш тия неща на бай ти Петко, можи и да ти повярвя :wink:
[quote author=”^LoGo^”]истината е голямо напрежение на мускулите при малко повторения например 3х13.
аз правя по-малко от 13 повторения ама нещо не се получава :) :wink:
[quote author=”^Vlastelina^”]аз правя по-малко от 13 повторения ама нещо не се получава :) :wink:
Ами като забравяш за шоколада... как искаш да стане! :wink:
21.04.06
08:51
[quote author=“Neo”][quote author=”^Vlastelina^”]аз правя по-малко от 13 повторения ама нещо не се получава :) :wink:
Ами като забравяш за шоколада... как искаш да стане! :wink:
Ами като забравяш и за сладкишите...!Ааааа!?Как стават такиви работи!?Така не може!Трябва всичко точно да се спазва!Иначе...Ей, замисли се хубаво момче трябва всичко да се спазва точно!!! :twisted:
Предлагам някой мод да му даде специалното право на момчето да пише каквото си иска само в темата с бисерите ( не вярвам да има нещо писано офтопик )
Проблема е че като започнах наистина за около месец няма и толкова от 35-44,но сега нещо стана мн трудно изглежда тва ми е бил шансът :cry:
Ъъъ... не се ли поизхвърли малко? Примерно с 10 сантиметра :lol:
Но... евала - посмях се от сърце :oops:
[quote author=”^LoGo^”]Проблема е че като започнах наистина за около месец няма и толкова от 35-44,но сега нещо стана мн трудно изглежда тва ми е бил шансът :cry:
Сега.. не искам да ти се смея, или нещо подобно, но има нещо сбъркано тука в твоя случай. За месец-месец и половина, от 35 на 45 см ръка...просто няма как да стане (освен ако не си бил похищаван и си имал близки срещи от трети вид) Това за шоколада и сладките също. Недей, че някой ще вземе да ти се върже... Вземи малко се разрови из сайта, попрочети нещичко и така. Аре успех!
Ще помоля някой модератор да направи забележка на този субект, всичките му постове са пълни с глупости. Нямам нищо против хората , които нищо не знаят, но искат да се научат, но такива келеши да се правят тук на интересни и да бълват глупости , просто не са попаднали в правилния форум :evil: !
21.04.06
15:07
Хахахха вече 5 минути се въргалям от смях .. :mrgreen: :mrgreen:
Заключвам темата, защото стана тотален спам и подигравки. Ако този, който я е пуснал има забележки да ми пише ЛС да я отключа.