Кажете мнение

19.04.06
10:39

Значи на 15 г 60 кг 170см.Какво ще кажете за програмата
понеделник : Гърди и Бицепс + корем
Сряда : Трицепс и Гръб +корем
Петък : Рамо и Гърди + корем

Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът
А и сега ще започвам да Бягам по три дни в седмицата по около 2-3 км
Даите мнение :)

19.04.06
10:41

[quote author=“largo_”]Значи на 15 г 60 кг 170см.Какво ще кажете за програмата

Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът

Става а трапец няма ли да включиш

19.04.06
10:45

защо без крака?
клековете са нещо мнооого добро като упражнение.
краката са ти половината тяло - ти ги пренебрегваш
дори един от по-опитните и с достатъчно много стаж хора в залата ни ми каза, че особено клека и голямото натоварване в бедрата и краката като цяло стимулира производството на HGH (Human Growth Hormone), съответно давайки сила като цяло на тялото

клек, лег и тяга - много тежки упражнения - за сила

19.04.06
10:47

[quote author=“largo_”]Значи на 15 г 60 кг 170см.Какво ще кажете за програмата

Ти начинаещ ли си?
Само незнам как ще издържиш да правиш рамо и гърди в 1 ден с малък стаж...
Относно краката, кой ти каза тая глупост? :wink:

19.04.06
10:52

[quote author=“M16”][quote author=“largo_”]Значи на 15 г 60 кг 170см.Какво ще кажете за програмата

Ти начинаещ ли си?
Само незнам как ще издържиш да правиш рамо и гърди в 1 ден с малък стаж...
Относно краката, кой ти каза тая глупост? :wink:

Може ли мнение и по това, което написах за краката - сиреч това, което ми е казано. Защото съм сколен да вярвам на човека.

За начинаещ рамо с гърди... тежка работа
Освен това гърдите са голяма мускулна група - да ги тренираш повече от 1 път седмично няма смисъл - особено за начинаещ. Не е кой знае колко добро, но за Петък може да оставиш трапец с рамо...

Впрочем - защо изобщо изключваш крака и трапец - това са мускулни групи, които се нуждаят от много кг и тежки упражнения.

19.04.06
11:26

Гърдите 2 пъти седмично - забрави :!:
Тренировките за крака да спират растежа - глупости :!:

19.04.06
11:32

Относно краката-за мен човек, който няма някаква контузия, пречеща му да тренира краката и въпреки това не го прави, явно го мързи. Особено ако пренебрегва клякането с щанга. Това е най-доброто упражнение за сила и не случайно се използва в толкова много спортове. Предполагам, че ако си мнооого напреднал, може да не правиш клек, защото не е изолиращо упражнение наистина и не работи само върху бедрата. Също ако си много висок, може би не е най-удачното упражнение, но за твоя ръст/и аз съм горе-долу толкова/ е идеално. Вярно, че е тежко и трудно упражение клякането, но както казва Дориан, обичам да го правя именно заради това.
До колко стимулира хормона на растежа, не знам, но съм убеден, че ако не си със супер генетика, само тежките базови упражнения могат да изградят мускулите.

19.04.06
12:57

какъв е стажът ти в залата?

19.04.06
13:41

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“largo_”]Значи на 15 г 60 кг 170см.Какво ще кажете за програмата

Става а трапец няма ли да включиш

Кое става бе :?: Това че прави гърди понеделник и петък ли?Или че няма крака?Или че почва първо с трицепса?Или че прави 3 пъти корем седмично?Това си е доста кофти програма..не става.

Добре значи кажете една примерна програма без да ми казвате тази дет в сайта щот някой от уредите ги няма в залата

19.04.06
20:38

дам и на мен неми харесва и да бяга кат е 60 кг каде си трягнал кат си кожи и кости(не се обиждаи ма е така) !И земи някоия програм от форума мисла че сичките са добри ... и за краката само клека набива и то не много ти нема да правиш с 100-200 кг ...Прави крака че и аз така се повлиах че уш са ми по големи и развити за понататака а сега са ми наи слабата мускулна група ...

19.04.06
21:17

[quote author=“Ultima Ratio”]Относно краката-за мен човек, който няма някаква контузия, пречеща му да тренира краката и въпреки това не го прави, явно го мързи. Особено ако пренебрегва клякането с щанга. Това е най-доброто упражнение за сила и не случайно се използва в толкова много спортове.

Не бива да се пренебрегва.Все пак не бива да наблягаш на големите кила,а на чистото изпълнение,защото важно в началото е да усвоиш техниката,за да извлечеш най-доброто от самото упражнение без опасност от контузии.Аз трябваше да забравя за това упражнение поради факта че имам дископатия.Почти 2 години не кляках.Имах чувството ,че съм в застой.От известно време обаче,пак започнах въпреки моя проблем,което не препоръчвам вие да правите,ако имате подобен.Факт  е обаче че като цяло доста дръпнах през този период,което донякъде приписвам и на клека.
Аз гласувам с две ръце ЗА вечното бодибилдинг упражнение! 8)

Поздрави на всички.

Ами някой да е казал че искам да става планина от мускули просто искам да имам едно прилично оформено и релефно тяло нищо друго .. Да не мислите ,че искам да ставам някои щангист 1.70см 100 кг..Затова бягам да намаля процента на подкожните мазнини до минимум .. Аз ви питах като човек вие се нахварляте като че ли сам казал незнам какво ..Нали за тва е тоя форум да се помага на начинаещите ..

NE

19.04.06
23:01

Мноо си прав ларго.За това е саита да се научиме на нещо от по-компетентните а не да си придаваме важности.Та по твоя вапрос аз карах 4 месеца по програма от саита и сум много доволен като се има на предвид усилията които сум хвърлил.Пак и тези програми не са правени от аматьори а от хора,които познават занаята.

21.04.06
11:40

Largo_, никой не се нахвърля върху теб. Мога да те уверя, че планина от мускули не се става никак лесно, дори и да клякаш с фанатизма на Том Плац. Избери програма от сайта, упражненията, които не можеш да правиш в залата, ги смени с други сходни. В залата, в която тренирах преди, нямаше един куп неща, но това не ми е пречело да тренирам здраво. Спри да тичаш-единствения резултат ще бъде, че няма да мръднеш и с един килограм нагоре. Бягането изгаря повече мускули, отколкото мазнини, да не говорим, че аеробната тренировка върши работа само с диета. На теб ти трябва маса-не казвам да станеш 100кг, но десетина отгоре ще ти дойдат добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1