Моля за съвет...

PI

02.08.04
01:42

Значи доста съм слаб и трябва да кача някое кило.Висок съм 176 и тежа 57.Сега мисля да си взема някъв протеин и да почна да тренирам малко.Не си поставям големи цели,просто да кача малко маса и да оформя нормално тялото си.Никакви нечовешки мусколи и т.н. Значи ако може да ме посъветвате какво да ям (и по колко) и какво не.И изобщо ако имате съвети към начинаещия тука му е мястото ;)

Благодаря на всеки отоговорил!

Поздрави ;)

ВН

02.08.04
02:00

Здравей! Прочети информацията в сайта и форума, след което си състави примерен режим и ни го напиши. Ще ти предложим как да го корегираш за да го направиш по-пълноценен! Успех!

PI

05.08.04
22:25

Ами значи стремя се да ям повече въглехидрати.Ям картофи,ориз,хляб,салати(то сега лятото особено...),пилешко месо,кренвирши също...
Мисълта ми е да препоръчате каква храна на закуска,каква след обяд и какво да вечерям,също и преди и след тренировка как да се храня.Също и за протеина,за маса ли да си взема протеин?За него знам, че се приема след тренировка.

-=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=—=-=

В момента не вдигам в зала,но и целите ми не са огромни,значи имам дъмбели,по 8кг съм ги направил,казаха ми, че за да кача маса трябва да вдигам с по-голяма тежест и по малко повторения,незнам дали е правилно,с 8кг за мен е добре.

05.08.04
22:28

Братленце ходи на зала. Тъка само ще си щъкаш във ваз с дъмбелите.
по-здравуи

PI

05.08.04
23:48

Е,не ме отчайвай така...нищо ли няма да постигна така? Ако си тренирам редовно,храня се добре,пия си протеин...все пак нямам огромни цели.Просто нормално оформяне на тялото...

06.08.04
00:24

Няма лошо ,да ходиш на зала братле не виждам какво те спира.
по-здрави

PA

06.08.04
09:16

Щом не искаш да ходиш на зала не ходи бе човек.
Ама ми кажи какви упражения правиш във Вас с тези 8 кг гири. После ни кажи къде имаш мускулна треска (просто информативно).
От друга страна много си наплашен бе човек...нечовешки мускули...без големи цели...хехехе...че то според теб всеки трениращ си е чиста проба Мр. Олимпия, само дето няма профи карта :D :D :D
(виж сега, не го приемай тва като заяждане. просто обстановката в залата ще ти се отрази доста добре).

ИНАЧЕ решението е лостове - в училище някъде наблизо може да се упражняваш. Ама там вече времето навън ще ти е ограничаващ фактор.
Иначе прочети за храната и може да си постнеш хранителния режим, както предложиха другите момчета тука.

PI

06.08.04
13:18

Ами точен режим нямам.Аз за тва ви питам,по нагоре в темата написах какво ям. Колкото до тренировките правя Гребане с дъмбел,набирания на лост,Концентрично сгъване с дъмбел,правя лицеви опори и коремни преси преди тренировката...абе начинаещ въм нали ви казах ;)

Според мене няма лошо да си тренира в къщи и на лостове засега. После сам ще усети че само това няма да му е достаъчно, но засега сигурно тези тренировки са му добре. А иначе никой уж няма големи цели като влезе в зала, ама като постигне това което иска, после винаги иска повече... е поне с мене беше така :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1