Изследвания върху добавки

SO

20.04.06
17:58

След като четох за изследванията върху Про Голд 90 ме обзеха доста съмнения за добавките на българските фирми. Досега някой правил ли е някакви изследвания върху други добавки?

20.04.06
19:34

Не.Пък и някой да го е правил,не го е обявявал публично(във форума де :lol: )

20.04.06
19:57

Момчета като се има впредвид какви разправии и обикаляния е имал head_hunter, за да изследва протеина, представям си за другите добавки какво ще е.Друг е въпроса дали пък могат да се изследват.

guBak

20.04.06
20:32

[quote author=“emzo”]Момчета като се има впредвид какви разправии и обикаляния е имал head_hunter, за да изследва протеина, представям си за другите добавки какво ще е.Друг е въпроса дали пък могат да се изследват.

Пътеката вече е отъпкана. Проблема е финансов. Всеки е навит да даде пари за изследване в форума но в действителност никой не го прави и предполагам е така не от свидливост а от мързел. И аз мислех да пращам пари на Ред и Нео но така и нестигнах до пощата. Но пък не съм и обещавал.

25.04.06
15:30

[quote author=“sone1”]След като четох за изследванията върху Про Голд 90 ме обзеха доста съмнения за добавките на българските фирми. Досега някой правил ли е някакви изследвания върху други добавки?

Аз, до края на седмицата трябва да бъдат готови.

[quote author=“red”][quote author=“sone1”]След като четох за изследванията върху Про Голд 90 ме обзеха доста съмнения за добавките на българските фирми. Досега някой правил ли е някакви изследвания върху други добавки?

Аз, до края на седмицата трябва да бъдат готови.

Какво си дал за изследване?

25.04.06
15:39

[quote author=“manson”][quote author=“red”][quote author=“sone1”]След като четох за изследванията върху Про Голд 90 ме обзеха доста съмнения за добавките на българските фирми. Досега някой правил ли е някакви изследвания върху други добавки?

Аз, до края на седмицата трябва да бъдат готови.

Какво си дал за изследване?

УПИ на Нутрим

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1