Изварата

20.04.06
23:58

Итересно ми е как,кога и със какво ядете изварата,смисъл кога е наи дорбе да се консумира и по колко пъти на ден ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.04.06
00:04

Ами,консумирам я предимно вечер и преди лягане.Може да се яде и през останалата част на деня разбира се.Принципно е гадна :D Обаче като я разбъркаш с краставица и кисело мляко става супер.Напоследък наблягам повече на нея и съм намалил малко месото.Трудно е да се яде голямо количество от нея,поне при мен е така.Затова за по лесно слагам около 150 гр в един шейкър доливам с вода и я разбивам.Става нещо като яйрян и сравнително лесно се пие ако е добре разбита.Така пия по 3-4 “айряна на ден” :D
Да ти е вкусно. :lol:

SI

21.04.06
01:39

Може да пробваш така : 150 грама извара (около 25 грама протеин) + 1 банан + вода на око. Разбиваш с пасатор. Става вкусно. Може да добавиш и мед ако не ти е сладко.

Изварата на “Млечен път” е хубава, пише че има 17% протеин. Виждал съм извари с 4-5%. Споменавам това, защото преди имаше подобен въпрос във форума относно % на протеин в различните извари. Тази извара специално като я разбиеш с пасатора не остава на топчета въобще. Това е признак, че изварата е добра. Взимал съм насипна и когато я пасирам цялата смес е на топчета и е много гадно за пиене.

ПП С горното мнение просто споделям опит, но ако някой модератор сметне, че правя нелоялна реклама, моля да го редактира.

21.04.06
07:01

Аха,е благодаря за инфото,а има ли някакъв проблем да я разбивам с майонеза и просто да си изяждам 150-те грама със сандвичи ?  :)

21.04.06
10:40

братленце думата майонеза се опитай да я изтриеш от речника си - ако искаш сериозни резултати. Муцай си изварката или чиста или по рецептите от колегите. Аз освен на шейк си я разбърквам с малко подправки и чесън и става екстра. Иначе кога я хапвам ми различно през целия ден гледам на ден по 500гр да ги хапвам(85гр. протейн).Jay_C батка да те питам понеже спомена че хапваш изварата вечер и аз така напоследък едно кис.мляко и към 200гр извара + 1-2 белтъка тази комбинация става ли за млечно-яйчен нощен протейн че не съм си взел още такъв на прах и засега мисля с храна да си го набавям.

21.04.06
12:56

Аз я консумирам главно като гарнитура на основното ядене.От скоро съм на нещо като диета с извара и ми се връзват3-4 приема на ден.За целия ден около 500гр.

21.04.06
13:19

[quote author=”Миркони”]братленце думата майонеза се опитай да я изтриеш от речника си - ако искаш сериозни резултати. Муцай си изварката или чиста или по рецептите от колегите. Аз освен на шейк си я разбърквам с малко подправки и чесън и става екстра. Иначе кога я хапвам ми различно през целия ден гледам на ден по 500гр да ги хапвам(85гр. протейн).Jay_C батка да те питам понеже спомена че хапваш изварата вечер и аз така напоследък едно кис.мляко и към 200гр извара + 1-2 белтъка тази комбинация става ли за млечно-яйчен нощен протейн че не съм си взел още такъв на прах и засега мисля с храна да си го набавям.

Става. :)

21.04.06
14:25

Постоянно ям извара около 500 грама на ден,понеже е 1.40 лв..Не мога да ям секи ден пилешко за по 5 лв...Ям пилешко,но през 1-2 дена...Та за изварата-ям я преди тренировка,като закуска(следобедна),вечер..различно...Гадна е но какво да се прай,аз вече привикнах към вкуса и не ми прави впечатление  :lol:

21.04.06
18:04

еми да бе и аз нямам пари за месо всеки ден, и гледам поне някаква част да наваксвам с яица извара овесени ядки,ориз картофи и т.н.,дано има резултати
поздрави

FZ

21.04.06
18:44

[quote author=“face_the_truth”]Аха,е благодаря за инфото,а има ли някакъв проблем да я разбивам с майонеза и просто да си изяждам 150-те грама със сандвичи ?  :)

МОЖЕ АКО СИ В ОСНОВЕН ПЕРИОД И НЕ ТИ ПУКА ,ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАМАЗНЕЕШ МАЛКО .
АЗ СЪЩО Е ЯМ С МАЙОНЕЗА . :lol:

Sportex

21.04.06
18:46

По-добре със зехтин и домати я забъркайте. :wink:

21.04.06
21:08

[quote author=“Sportex”]По-добре със зехтин и домати я забъркайте. :wink:

с тея ваще изварки и други измишлиотини сте ми мн смешни
пак можеш да станеш животно дори и ако не ядеш изварка

Sportex

21.04.06
21:12

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Sportex”]По-добре със зехтин и домати я забъркайте. :wink:

Добре за какво беше този пост... може би да стигнеш 20 на ден!?!?
На мен пък ти си ми смешен... ама си трая.:x

21.04.06
21:45

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Sportex”]По-добре със зехтин и домати я забъркайте. :wink:

Може би някои хора не могат да си позволят всеки ден да консумират големи количества месо и го компенсират с извара.Никои не е казал че като ядеш извара ще станеш животно. :evil: Запази ъпсурдните си коментари за себе си :twisted:

21.04.06
22:40

[quote author=“G_UniTeD”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Sportex”]По-добре със зехтин и домати я забъркайте. :wink:

Може би някои хора не могат да си позволят всеки ден да консумират големи количества месо и го компенсират с извара.Никои не е казал че като ядеш извара ще станеш животно. :evil: Запази ъпсурдните си коментари за себе си :twisted:

Просто сам ядосан на изварата и затва си го изкарах на вас
и аз ям извара също

22.04.06
13:01

Аз си взимам няква на забърдо диетична, щото другата е много калории и много мазнини.В 500 грама развасофка пише че белтъците са 4 % :roll: Иначе я ям чиста по 200 грама на ядене и една опаковка за ден.Малко гадно хълцам иначе гадна негадна ям е 8)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1