Нов магазин на Sport Nutrition Center

Темата е заключена.

21.04.06
17:37

Преди малко ходих в новия магазин.Намира се в Люлин 5 срещу бившия Супер Витоша(спирка на трамвай 8 )Човекът вътре любезно ми обясни всичко което попитах(доста време ми отдели и каза че магазинът ще го добавят в сайта скоро и ще има и реклама.Има всичко което има в магазина на пиротска.Каза ,че сега чакат голяма доставка до един месец да заредят с всички продукти.Аз си излезнах с ето това ,което ми препоръча продавачът -  Hyper Mass 5000 1кг за 20 лева.

EN

21.04.06
20:13

да и аз гледах разлепени рекламни плакатчета,някаде към кооперативния,до пощата ми нещо такова,ама аз от село трудно се ориентирам в голямия град!

23.04.06
21:09

[quote author=“BurnX”]Преди малко ходих в новия магазин.Намира се в Люлин 5 срещу бившия Супер Витоша(спирка на трамвай 8 )Човекът вътре любезно ми обясни всичко което попитах(доста време ми отдели и каза че магазинът ще го добавят в сайта скоро и ще има и реклама.Има всичко което има в магазина на пиротска.Каза ,че сега чакат голяма доставка до един месец да заредят с всички продукти.Аз си излезнах с ето това ,което ми препоръча продавачът -  Hyper Mass 5000 1кг за 20 лева.

Браво бате.Утре ще хода да видя какво предлагат,че ми писна да ходя през седмица до SNC

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1