Брой упражнения - серии ?

21.04.06
19:36

Искам да попитам кое е добре да правя , по 3 упражненя за бицепс и трицепс по 3 серии или по 2 упражнения по 4 серии ?

Мерси !

21.04.06
19:43

Да правиш по 3 упражнения,които натоварват по различен начин е по-добре.Някои хора правят и по повече.Но не всеки има силата да направи многото упражнения както трябва(да изцеди мускула  на всичките),затова за начинаещи е по добре да се правят по-малко упражнения.

21.04.06
20:27

Значи за бицепс две упражнения повече няма смисъл понеже са бицепса е съставен от два глави
за трицепс е препоръчително три упражнения понеже той е изграден от три глави
за всяка глава по едно упражнение
отнася се и за големите МГ

HA

22.04.06
10:50

аз правя 3 упражнения по 4 серии..много ли е  :oops:

22.04.06
10:51

[quote author=“happy666”]аз правя 3 упражнения по 4 серии..много ли е  :oops:

дам няма смисъл по-толкова много серии да са 3

23.04.06
00:59

Винаги е по добре 3х3 отколкото 2х4

23.04.06
10:51

[quote author=“DirtyandNasty”]Значи за бицепс две упражнения повече няма смисъл понеже са бицепса е съставен от два глави

Taкава нелепост не бях чувал досега :shock: Кажи ми тогава за гръб колко са мускулите и колко серии се правят ? И още нещо след като казваш за всяка глава по едно упражнение би ли споделил кои упражнения натоварват отделните глави на бицепса и трицепса.....А да и колко ти е ръката ?

23.04.06
10:54

[quote author=“Hush Puppy”][quote author=“DirtyandNasty”]Значи за бицепс две упражнения повече няма смисъл понеже са бицепса е съставен от два глави

Taкава нелепост не бях чувал досега :shock: Кажи ми тогава за гръб колко са мускулите и колко серии се правят ? И още нещо след като казваш за всяка глава по едно упражнение би ли споделил кои упражнения натоварват отделните глави на бицепса и трицепса.....А да и колко ти е ръката ?

Не се прай на умен бе пъпеш
ръката ми е 42

Ред: Петко К
Без обиди!

23.04.06
10:58

Не се правя ,просто това което казваш ми звучи абсурдно...И искам да разбера как натоварваш едната и друга глава на бицепса...С какви упражнения успяваш да изолираш едната и другата ?

23.04.06
11:32

[quote author=“Hush Puppy”]Не се правя ,просто това което казваш ми звучи абсурдно...И искам да разбера как натоварваш едната и друга глава на бицепса...С какви упражнения успяваш да изолираш едната и другата ?

Кажи ми защо ти звучи абсурдно според мен е логично
кажи ми ти какво правиш да натовариш бицепса

23.04.06
20:49

Виж сега ,всяко упражнение “удря” по различен начин мускула ,но просто ми е чудно как според теб според броя на главите толкова упражнения трябва да се правят и при това едно за едната и едно за другата ,ако говорим за бицепс.
За това те питам с какви упражнения изолираш всяка една от тях.Иначе за мен като начинаещ правех по две упражнения за бицепс и трицепс ,но не съм се водил по твоята логика.Сега правя по 3 за тях

23.04.06
21:29

[quote author=“Hush Puppy”]Виж сега ,всяко упражнение “удря” по различен начин мускула ,но просто ми е чудно как според теб според броя на главите толкова упражнения трябва да се правят и при това едно за едната и едно за другата ,ако говорим за бицепс.
За това те питам с какви упражнения изолираш всяка една от тях.Иначе за мен като начинаещ правех по две упражнения за бицепс и трицепс ,но не съм се водил по твоята логика.Сега правя по 3 за тях

еми има доста статии в сайта потърси и ще видиш
за бицепс достатъчно са :
сгъване на прав лост
и обратно сгъване тва е достатъчно

24.04.06
01:02

[quote author=“ASTOR”]Винаги е по добре 3х3 отколкото 2х4

Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1