21.04.06
22:10
Здравейте,
искам да си направя хранителен режим, но не зная препоръчителните стойности на различните съставки, както и стойностите на различните храни... можете ли да ме упътите?
17г 61кг
Благодаря предварително! :)
21.04.06
22:12
[quote author=“stdin”]Здравейте,
искам да си направя хранителен режим, но не зная препоръчителните стойности на различните съставки, както и стойностите на различните храни... можете ли да ме упътите?
17г 61кг
Благодаря предварително! :)
да има ги в сайта може да ги потърсиш
а препоръчителни стойности за моите ... килограми ?
Според вас има ли смисъл да взимам хранителни добавки? Наблягам на месо и яйца за сега (докато не си направя някакъв хранителен режим... преди няколко дни си купих Whey 4000 Weight gainer и си го взимам сутрин и след тренировка, имам и малко останал креатин монохидрат за още 2/3 тренировки, след което мисля да го спра, но ще се радвам да чуя мнението ви.
21.04.06
22:28
[quote author=“stdin”]сега ще потърся пак.. мерси.
Според вас има ли смисъл да взимам хранителни добавки? Наблягам на месо и яйца за сега (докато не си направя някакъв хранителен режим... преди няколко дни си купих Whey 4000 Weight gainer и си го взимам сутрин и след тренировка, имам и малко останал креатин монохидрат за още 2/3 тренировки, след което мисля да го спра, но ще се радвам да чуя мнението ви.
а височина да ми кажеш за да мога да преценя дали си слабичък достатъчно но като гледам щом пиеш
гейнер наблегни повече на яденето
слаб съм за височината ми :/ 180см... според мен ми трябват поне 20 килограма още, но всичко с времето си ;) Нямам бърза работа в крайна сметка...
интересното е че от както пия този гейнер апетита ми се отвори страшно много... приятели ми казват да го пия и вечер преди лягане , но за сега го взимам 2 пъти дневно (колкото пише и на опаковката...).
интересно ми е също така каква е разликата в крайния резултат (мускулна маса) ако използвам хранителни добавки или си тренирам ‘чисто’, освен повечето сила която ми вливат добавките?
21.04.06
23:00
[quote author=“stdin”]слаб съм за височината ми :/ 180см... според мен ми трябват поне 20 килограма още, но всичко с времето си ;) Нямам бърза работа в крайна сметка...
интересното е че от както пия този гейнер апетита ми се отвори страшно много... приятели ми казват да го пия и вечер преди лягане , но за сега го взимам 2 пъти дневно (колкото пише и на опаковката...).
интересно ми е също така каква е разликата в крайния резултат (мускулна маса) ако използвам хранителни добавки или си тренирам ‘чисто’, освен повечето сила която ми вливат добавките?
еми с добавките става доста по-бързо отколкото без
попринцип затва се зимат
21.04.06
23:08
[quote author=“stdin”]а някакви дневни стойности на храната която трябва да взимам :roll:
виж тука ще ги видиш
http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php
30.04.06
23:30
http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php - като мине 14-я ден отначало ли се почва и може ли постоянно да се придържам към тази програма или по някое време ще загуби ефекта си?
А и как трябва да се разделят нуждите за деня и на колко хранения?
01.05.06
10:54
[quote author=“kEnVeLo”]http://www.bb-team.org/nutrition/000487.php - като мине 14-я ден отначало ли се почва и може ли постоянно да се придържам към тази програма или по някое време ще загуби ефекта си?
А и как трябва да се разделят нуждите за деня и на колко хранения?
според мен пак на наново я правиш и поне 5-6 хранения трябва да имаш
01.05.06
11:08
А по равно ли да разделям въглехидратитие и протеините за всяко от 5-те или 6-те ядения. А и като пия протеин него да го броя ли към дневния прием или той е отделно?