Въглехидрати !!!

21.04.06
22:21

Значи за да качвам килограми трябва да приемам повече въглехидрати и калории. Нали?
Кажете вие какво е препорачително а ям на ден в по големи количества??
благодаря ви!!!  :lol:

21.04.06
22:31

[quote author=“mr.X&Z”]Значи за да качвам килограми трябва да приемам повече въглехидрати и калории. Нали?
Кажете вие какво е препорачително а ям на ден в по големи количества??
благодаря ви!!!  :lol:

в сайта има една статия и пише всичко в нея какви количества да приемаш
въглехидрати белтъчини само трябва да я потърсиш

21.04.06
23:00

а до колкото знам захарта е прост и бързо усвоим въгкехидрат, доставящ енергия. Прав ли сам?
Ако да добре ли е преди тренировка да хапвам малко захар

21.04.06
23:06

[quote author=“mr.X&Z”]а до колкото знам захарта е прост и бързо усвоим въгкехидрат, доставящ енергия. Прав ли сам?

по-добре глюкоза-декстроза има в аптеките
500 гр 1,50

22.04.06
09:54

декстрозата не се пие преди тре а след.

22.04.06
10:21

[quote author=“BurnX”]декстрозата не се пие преди тре а след.

ок пак не си разбрал май
тея неща као ми ги е казвал

22.04.06
11:50

На мен ми ги каза някой от форума-ако пиеш декстроза преди трен ще се чувстваш изморен по време на трен,затова аз си я пия след трен.

22.04.06
12:49

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“mr.X&Z”]а до колкото знам захарта е прост и бързо усвоим въгкехидрат, доставящ енергия. Прав ли сам?

по-добре глюкоза-декстроза има в аптеките
500 гр 1,50

ok a по колко да пия от нея, и нали не е вредна???

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1