Тренировка?

22.04.06
08:59

Значи не знам дали тук е правилното място , но ще попитам ...
Чудя се каква хранителна програма да спазвам , искам да направя гърди , плочки и бицепс , ето и размерите ми :
-ръст - 183 см
-тегло - 65 кг
-възраст - 15 г
-гръдна обиколка - 93
-талия - незнам
-ханш - незнам
-обиколки на китка и глезен - малка, има ли значение?
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)- ходя на Фитнес от 1 месец
-спазали ли сте досега хранителни режими - не съм
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - мисля че не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) -и двете :)
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате) не употребявам
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им) - не съм ползвал
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - нз
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) -не
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - ми значи подкожните мазнини на корема искам да премахна , както казах да се оформят плочки , иначе предполагам др. го знаете ... искам да постигна релеф ... ми за сега ми се струва , че искам да постигна ефект до 1 юни - ама това единствено за плочките , за другото колкото е необходимо!

Благодаря ви !

22.04.06
09:28

[quote author=“forlan”]Значи не знам дали тук е правилното място , но ще попитам ...
Чудя се каква хранителна програма да спазвам , искам да направя гърди , плочки и бицепс , ето и размерите ми :
-ръст - 183 см
-тегло - 65 кг
-възраст - 15 г
-гръдна обиколка - 93
-талия - незнам
-ханш - незнам
-обиколки на китка и глезен - малка, има ли значение?
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)- ходя на Фитнес от 1 месец
-спазали ли сте досега хранителни режими - не съм
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - мисля че не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) -и двете :)
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате) не употребявам
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им) - не съм ползвал
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - нз
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) -не
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - ми значи подкожните мазнини на корема искам да премахна , както казах да се оформят плочки , иначе предполагам др. го знаете ... искам да постигна релеф ... ми за сега ми се струва , че искам да постигна ефект до 1 юни - ама това единствено за плочките , за другото колкото е необходимо!

Благодаря ви !

тая тема трябва да е в изагаряне на мазнини

^V

22.04.06
12:47

При ръст 183см и тегло 65кг незнам за какви мазнини говориш. Но ако си толкова сигурен, че са мазнини пусни тема в раздел хранителен режим за понижаване на тегло. Мисля, че проблема е, че нямаш изградени коремни мускули.
БТВ: по каква програма тренираш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1