22.04.06
12:57
ако пия Глюкоза-Декстоза с какво ще ми помоге? Кво е нейното знаечение и действия при една трен. ако с нея пия и креатин,глутамин и протеин? И въобще има ли нужда да я пия?
10х :lol: :lol: :lol:
22.04.06
13:16
Да и аз бях пуснал преди време такава тема.Зимай след сяка трен. по 50гр декстроза със всичко останало за да имаш пощ-добър ефект и по-добре да възстановяваш,понеже след трен. тялото трябва да си компенсира изгубените енергийни ресурси чрез бързи въглехидрати,и ако това не стане=>по голям катаболизъм
22.04.06
14:25
Взимай я само след трен. и по малко 60-70гр. макс.Комбинацията с креатин е добра, така ефекта значително се подобрява(на креатина).Само не прекалявай с дозировката, щото една сутрин преди даскало се успах и нямах време за закуска.Викам си кво толкова и изпих 200гр. глюкоза с 40гр. суроватка.....ефекта беше поразителен - всяко междучасие в кенефа яко дрискане :oops:
[quote author=“hari_89”]Взимай я само след трен. и по малко 60-70гр. макс.Комбинацията с креатин е добра, така ефекта значително се подобрява(на креатина).Само не прекалявай с дозировката, щото една сутрин преди даскало се успах и нямах време за закуска.Викам си кво толкова и изпих 200гр. глюкоза с 40гр. суроватка.....ефекта беше поразителен - всяко междучасие в кенефа яко дрискане :oops:
браво на теб :lol: а иначе комбинацията й с глутамина и протеина добра ли е или няма да има смисъл.
начи ще я пия по следния начин: преди трен. 5г. Креатин в 25-30 протеин и след трен. същото като към него добавя и 5-те грама л-глутамин и малко(около 20-30г.) глюкоза
22.04.06
14:43
Казах ти че се слага мин. 50 грама..кви са тия 20-30 :?:
22.04.06
16:13
[quote author=“PowerWave”]Казах ти че се слага мин. 50 грама..кви са тия 20-30 :?:
као ми е казвал да пия преди и след с креатина и така и правя и има поразителен ефект
През деня когато се взема глюкоза с креатин примерно за да се получи вдигане на кръвната захар е достатъчно и 20 грама - за да не се натрупа като подкожна мазнина... иначе след трен 50 грама е добре :)
Това с глюкозата кога да се взема и по колко е много относително и индивидуално...
[quote author=“mr.X&Z”]а иначе комбинацията й с глутамина и протеина добра ли е или няма да има смисъл.
начи ще я пия по следния начин: преди трен. 5г. Креатин в 25-30 протеин и след трен. същото като към него добавя и 5-те грама л-глутамин и малко(около 40-50г.) глюкоза
добре ли е ме интересува тази комбинация!!!!
22.04.06
17:48
[quote author=“mr.X&Z”][quote author=“mr.X&Z”]а иначе комбинацията й с глутамина и протеина добра ли е или няма да има смисъл.
начи ще я пия по следния начин: преди трен. 5г. Креатин в 25-30 протеин и след трен. същото като към него добавя и 5-те грама л-глутамин и малко(около 40-50г.) глюкоза
добре ли е ме интересува тази комбинация!!!!
добре е точно така се пие
22.04.06
17:49
Да бе сяка комбинация е добра!!Квото и да комбинираш няма да сгрешиш...не са кой знае ква философия тия хран. добавки...