Футбол

22.04.06
21:44

Някой да е тренирал футбол?Много ми е интересно какво точно правят футболисите във фитнеса.Ако има запознати нека дадат и примерна програма ;)

22.04.06
22:56

[quote author=“Smiffy”]Някой да е тренирал футбол?Много ми е интересно какво точно правят футболисите във фитнеса.Ако има запознати нека дадат и примерна програма ;)

еми понеже братчеда е футболист и по едно време ходихме заедно на фитнес и той правеше
много упражнения за крака по 1-2 серии и за рамо

NE

23.04.06
16:04

Да ти кажа честно до сега не съм виждал фътболисти във фитнес но се си мисля че тренират за издражливост на краката.

23.04.06
17:06

[quote author=“NETP”]Да ти кажа честно до сега не съм виждал фътболисти във фитнес но се си мисля че тренират за издражливост на краката.

Еми особено профисионалните футболисти си имат в програмта за тренировки и фитнес помпат си хората ама с малко килограми дигат за заякване повече, особено защитниците да са корави

NE

23.04.06
17:25

Разбрал си ме грешно baksheesh.Не казван че футболистите не ходат на фитнес.Казвам че не съм виждал такива във фитнес в които хода.Чети добре това,което другите пишат преди да пускаш постове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1