23.04.06
13:46
Здравейте значи от доста скоро тренирам и искам да ви питам
Как мога да стана релефен ? Не искам да ставам някои едър корав, а релефен всичките мусколи да ги оформя хубаво - гърди, корем, бицепси, трицепси, гръб. Не искам да стават по 40+см, просто да станат малко по-големи от колкото са ми сега и много по-оформени, например като футболистите. Ако може да ми кажете няква програма, диета абе всичко от скоро тренирам и мисля че бързо схващам как стават работите, да направя едно хубаво тяло за морето :). Благодаря ви вярвам че разбирате и ще ми помогнете, ако може някаква програма за релеф (начинаещ съм) и какво да ям. Каквото трябва да псотигна целта си
П.П. Май темата не е за тука, но неможах да намера някое общо място за диети, упражнения и съвети и за това я пуснах тук
23.04.06
14:41
Първо ако искаш да орелефиш трябва да има какво да орелефеш.Така че шърво си избери някоя програма от за маса от саита.Яш хубаво по 5-6 пъти на ден.После кат качи ММ тогава ще можеш да орелефиш.Това е моето мнение по твоя въпрос.Но по добре изчакай още някои да изкаже мнение по въпроса.И ти сам ще обобщиш какво ти трябва.
ok, а после как да орелефя дай няква програма, диета
Имаш цял сайт, имаш цял форум, в който има поне 100 теми, с който ще разбереш какво става...седни и прочети !
Може малко да се понапънеш... писано е по тия въпроси с десетки теми вече...
И си избий от главата - “правя релеф за нула време”
За “нула време” не се прави НИЩО (освен ако не четеш другия форум с химиците)
Като искаш да направиш релеф - на какво мислиш да го правиш?
Като гледам, че написа “не искам 40+...” -> е то 40 см ръка да не би да е нещо впечатляващо?
Релефен като футболист? :lol: (я има 1, я 2-ма релефни такива...)
Тва е като да станеш масивен като гимнастик ;)
Харесай си програма (тук има бол...) - качи някое друго кило, пък като стигнеш до орелефяването - пиши пак
25.04.06
16:22
[quote author=“NETP”]Първо ако искаш да орелефиш трябва да има какво да орелефеш.Така че шърво си избери някоя програма от за маса от саита.Яш хубаво по 5-6 пъти на ден.После кат качи ММ тогава ще можеш да орелефиш.
според мен може да направи и нещо коренно различно - е така както си е хърбав, да почне да си прави некви тренировки там, но да не приема особено въглехидрати, а да пие протеини. Така ще получи точно ефекта, който желае - да позаякне и да се пооформи тук там......примерно, може и тренировка за маса да прави, но да приема малко въглехидрати...или просто да спре белия хляб и да си яде всичко останало
25.04.06
19:59
няма релеф и заякване едновременоо аве вие от марс ли падате ако
си роден с генетиката на грег ковач или коман да може да заякнеш и да орелефиш ама кат ти гледам поста май неси !
сядай на масата апетита идва с яденето ! кат нарпавиш 40 ръка ще видиш как ще искаш 45 после 50 ! няма такива не искам :lol: :lol: :lol: