Ultra Whey Pro

PA

24.04.06
11:51

Искам да попитам някой ползвал ли е на Universal Nutrition - Ultra Whey Pro :?:

http://213.226.10.190/kiko/S4021276.jpg

Как го е ползвал?
Усетил ли е ефект от него?
Заслужава ли да се ползва?

Ходя на фитнес, за да покачвам маса. Затова ми казаха да го пия (вечер преди лягане и сутрин след ставане)...

Нямаш право да пускаш изображения във форума. Още по-малко пък да връщаш корекциите, направени от модераторите. Прочети правилата.
manson

FZ

24.04.06
12:29

Аз съм го пил този протеин добър е . Но всичко е много индивидуално при мен ако е имало ефект при теб може да няма .  :?

EN

24.04.06
14:35

много е добър в момента пия от него,взел съм си 5либ и сам почти на полувината доволен съм!

PA

24.04.06
17:47

[quote author=“energymax”]много е добър в момента пия от него,взел съм си 5либ и сам почти на полувината доволен съм!

А как го пиеш?
На мен ми препоръчаха да го пия така: 1 супена лъжица от протеина, 1 супена лъжица мед и това се разтваря в около 250 мл. вода.
Но честно казано хич не ми харесва на вкус :x

EN

24.04.06
17:51

[quote author=“PanteliS”][quote author=“energymax”]много е добър в момента пия от него,взел съм си 5либ и сам почти на полувината доволен съм!

А как го пиеш?
На мен ми препоръчаха да го пия така: 1 супена лъжица от протеина, 1 супена лъжица мед и това се разтваря в около 250 мл. вода.
Но честно казано хич не ми харесва на вкус :x

Аз използвам лажица на Нутрим(която мисля че е като супената),слагам по 2-3 лажици не прекалено препълнени в шеикъра,сипвам минерална вода и разбивам,т’ва го пия 2 пути на ден!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1