Стрии???

27.04.06
00:13

Здравейте искам да ви попитам има ли нещо ефикасно против появата или направо за премахване на стриите?Не че имам стрии но сега мисля да си купя глутамин и/или креатин и ме е страх да не се нацепя защото така нашите ще разберат че пия а аз искам да не знаят ;) тааа има ли нещо ефикасно против стриите??? БЛАГОДАРЯ ;)

27.04.06
00:19

[quote author=“ivan basketa”]Здравейте искам да ви попитам има ли нещо ефикасно против появата или направо за премахване на стриите?Не че имам стрии но сега мисля да си купя глутамин и/или креатин и ме е страх да не се нацепя защото така нашите ще разберат че пия а аз искам да не знаят ;) тааа има ли нещо ефикасно против стриите??? БЛАГОДАРЯ ;)

Има Б12 и фолиева киселина(вит.Б9)на инжекции 2в1.Но нека някой който го е изпробвал да ти даде по точни указания,защото аз лично не съм си бил инжекции и не мога да ти обясня по колко на седмица примерно да си биеш и по колко гами да бъдат.

EN

27.04.06
00:20

фолиева киселина и витамини Б комплекс,Д и Е!
Няма да изчезнат,но намаляват пявата им!

27.04.06
10:40

братле аз имам много стри(преди само по кръста) сега и по рамото и скапана работа...та да ти кажа мн бързо трябва да действаш защото иначе няма управия ако ти се поябят трябва да ги махаш веднага иначе... :cry:  :cry:

EN

27.04.06
10:48

гадно,е тетова най-много го мразя,слава богу нямам!

27.04.06
12:35

CONTRATUBEX….това ги позаличава....прочети из форума има доста теми за стриите

27.04.06
14:31

[quote author=“Don_Korleone”]братле аз имам много стри(преди само по кръста) сега и по рамото и скапана работа...та да ти кажа мн бързо трябва да действаш защото иначе няма управия ако ти се поябят трябва да ги махаш веднага иначе... :cry:  :cry:

дам и аз съм горе долу така но не ми пука  :wink: Даже си имам няколко истории за белезите по гърба ми за мацките :D

27.04.06
18:16

Мене ми се нацепи гърба с 5-6 преди месец и отидох на кожен.
Той ми каза, че срещу поява много трудно може нещо да ти помогне. След като излязат ми предписа да ги мажа с крем.
А сега за тези, които ми излязоха пред месец на гърба над кръста си правя процедури на лазер. 5-6 процедури са, през 3 седмици, цената на едната е 40-45 лева. След 3-4 месеца ще ви кажа какъв е ефекта, за сега само 1 процедура съм направил.

27.04.06
18:17

[quote author=“Firemaker”]Мене ми се нацепи гърба с 5-6 преди месец и отидох на кожен.
Той ми каза, че срещу поява много трудно може нещо да ти помогне. След като излязат ми предписа да ги мажа с крем.
А сега за тези, които ми излязоха пред месец на гърба над кръста си правя процедури на лазер. 5-6 процедури са, през 3 седмици, цената на едната е 40-45 лева. След 3-4 месеца ще ви кажа какъв е ефекта, за сега само 1 процедура съм направил.

би ли споделил това къде го правиш или ако можеш дай електронен адрес

27.04.06
21:55

ми да ви кажа и процедури и кремове те могат да премахнат само пресно появили се стрии.И аз се мажа с кремове но да изчезнат напълно-...не мисля.Чел съм  и статии на лекари,които твърдят че с/у вече появили се стрии няма сигурно решение  :cry:  :cry:  :x :x

01.05.06
20:52

СПАМ
ASTOR

dobre to e qsno 4e ne mogat da se premahnat no s krem mogat da izbeleqt po burzo i da ne si li4at.No moje li da se predotvrati poqvata im.Kak se poqvqvat pri pretovarvane li ili pri ne6to drugo :)

Ред: Петко К - кирилица!

12.05.06
14:06

Мажа се с Масло против стрии на “Икаров” (етерични масла) 5,70 лв струва и чух че е добро, обаче след колко време ще ми подейства не знам дано да е по скоро  :oops:  :oops:  :oops: Трябва да направи кожата ми по- еластична и да ги пасвие ... чудеса не очаквам  :lol:

12.05.06
21:48

[quote author=“ivailo.sabev”]Мажа се с Масло против стрии на “Икаров” (етерични масла) 5,70 лв струва и чух че е добро, обаче след колко време ще ми подейства не знам дано да е по скоро  :oops:  :oops:  :oops: Трябва да направи кожата ми по- еластична и да ги пасвие ... чудеса не очаквам  :lol:

4.30лв. :)

12.05.06
22:24

[quote author=“ivailo.sabev”]Мажа се с Масло против стрии на “Икаров” (етерични масла) 5,70 лв струва и чух че е добро, обаче след колко време ще ми подейства не знам дано да е по скоро  :oops:  :oops:  :oops: Трябва да направи кожата ми по- еластична и да ги пасвие ... чудеса не очаквам  :lol:

После като го поизползваш малко може да си кажеш мнението

12.05.06
23:44

Ми няма ефект  :cry:

13.05.06
11:00

Ти какъв ефект очакваш заличаване ли ????/
Масло против стрии на “Икаров”  това прадпазва а не лекува...
Вече излезли стрии с нищо не се заличават...освен с лазер
има едно CONTRATUBEX което ги прави по бледи ама пак не ги заличава

13.05.06
11:45

Мажа се четвърти ден и усещам, че кожата ми започна да става мека и нежна :D Т`ва е много хубаво, значи има ефект.Ще видим дали ще се посвият :roll: Една приятелка на братовчедка ми се е мазала с Икаров и е била доста доволна-стриите й са се свили и почти не се забелязват.Остава ми да чакам :lol:  8)

RE

13.05.06
12:50

Първо пии редовно витамини.
Вземи си и Б-комплекс допълнително.
Мажи се с крем , където го вземат бреммните жени и тва са общо взето предпазните мерки.всичко друго е божа работа !

22.05.06
23:10

Бий си през ден по 1 гама=1гр. Б12 и са намалява процента от появата на 35 40 % (там някаде беше  :wink: )

23.05.06
12:45

[quote author=“ivan basketa”]Здравейте искам да ви попитам има ли нещо ефикасно против появата или направо за премахване на стриите?Не че имам стрии но сега мисля да си купя глутамин и/или креатин и ме е страх да не се нацепя защото така нашите ще разберат че пия а аз искам да не знаят ;) тааа има ли нещо ефикасно против стриите??? БЛАГОДАРЯ ;)

ае човек извинявай ма се самнявам че така ще ти излязат стрии, но е добре все пак да предпиремеш нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1