27.04.06
15:16
така значи до сега не съм правил НВД и ето какво измисли мозъка ми:
6:30-овесени ядки+кисело мляко 2%
9.00-кисело мляко2% и може би 30гр.суроватка
13.30-200гр пилешко+черен хляб(тук понякога има и супа)
15.00-тренировка (след тренировка ще пия по 30гр суроватка)
18.00-няколко яйца+ кашкавал/сирене
20.00-200гр пилешко+някаква салата+черен хляб
преди лягане кисело мляко
правя кардио в четвъртък(велоаергометър) и бягам в неделя.Останало ми е и малко карнетин и може да го включа и него.Чакам забележки(а такива неминуемо ще има :) )
ето и малко мерки:
16год 183см 84кг
27.04.06
15:43
Защо не махнеш хляба особено вечерта? Все пак ядеш салата с месото и няма да си чк токова гладен. :D
[quote author=“ridddick”]така значи до сега не съм правил НВД и ето какво измисли мозъка ми:
6:30-овесени ядки+кисело мляко 2%
9.00-кисело мляко2% и може би 30гр.суроватка
13.30-200гр пилешко+черен хляб(тук понякога има и супа)
15.00-тренировка (след тренировка ще пия по 30гр суроватка)
18.00-няколко яйца+ кашкавал/сирене
20.00-200гр пилешко+някаква салата+черен хляб
преди лягане кисело мляко
правя кардио в четвъртък(велоаергометър) и бягам в неделя.Останало ми е и малко карнетин и може да го включа и него.Чакам забележки(а такива неминуемо ще има :) )
Забравил си мерките... А и много неясно е това меню, няма грамаж, кардиото само 2 седмично ли е? Дай още инфо... :wink:
P.S. И tи ли си от хората които реват: “Немога да понасям вкуса на изварата”... понеже я няма в менюто ти, а какъв по-добър източник на Белтъчини от нея
Ами не е задължително да яде и извара.Все пак пие протеин и хапва месо + киселите млека.
Хляба вечер го махни и както ти казаха без грамажи .... няма как.Така както е със сигурност минаваш 84гр въглехидрати.
Прав си не е, но е добре :wink: :wink: :wink:
P.S. И без това Б. са му малко...
По-здрави!
Да не правя нова тема . Реших да пиша тука и аз вече три дена спазвам ТОЗИ ВИД диета и вземам след тренирофка Витамини Centrum и искам да попитам пречили като вземам една таблетка дневно.
Прав си не е, но е добре :wink: :wink: :wink:
P.S. И без това Б. са му малко...
По-здрави!
не мисля че белтъчините са ми малко
400гр пилешки гърди~90гр
3кисели млека~35гр
само 40гр от протеина
от овесените ядки~15гр
сирене/кашкавал~20гр
5яйца~20гр
това прави приблизително 220гр белтъчини така че не съм съгласен че белтъчините не са ми достатъчно :wink:
Хляба може да го оставя само на обяд
28.04.06
00:19
[quote author=“emzo”]Ами не е задължително да яде и извара.Все пак пие протеин и хапва месо + киселите млека.
Хляба вечер го махни и както ти казаха без грамажи .... няма как.Така както е със сигурност минаваш 84гр въглехидрати.
чакай бе...какви 84гр??
То не се ли смята по 3гр на кг телесна маса..?
[quote author=“psixar”][quote author=“emzo”]Ами не е задължително да яде и извара.Все пак пие протеин и хапва месо + киселите млека.
чакай бе...какви 84гр??
То не се ли смята по 3гр на кг телесна маса..?
Не и при НВД.
Хайде и аz да си дам мнението по въпроса :)
Първото, което ми се наби на о4и е 4е яде6 прекалено много мляко, а то съдържа доста въглехидрати(лактоzа). А и като цяло ми се струва 4е въглехидратите ти идват в пове4е. Както gentleman написа не пове4е от 1гр. на килограм. А да и zабрави zа супите, не са най - подходя6тата храна zа НВД, или ако наистина ти се прияде супа, хапни 1 във ВВД(високо въглехидратния ден) тогава може6 да си го поzволи6. :P
Между 2. и 3. хранене има6 прекалено много време, не трябра времевия интервал да е пове4е от 2 до 3 4аса(в най - ло6ия слу4ай 4). Остави си и поне 2 4аса между хранене и тренировка. Махни хляба иzцяло или го zамени с “Бонус” и не пове4е от 1 или 2 филийки на хранене. След 16 4аса никакви вzглехидрати!!!
Ако си напи6е6 и раzмерите и то4ния грамаж на храните определено 6те можем да “говорим” по съ6тество, тъй 4е дерzай!!! :lol:
Успех
[quote author=“big_foot”]Хайде и аz да си дам мнението по въпроса :)
Първото, което ми се наби на о4и е 4е яде6 прекалено много мляко, а то съдържа доста въглехидрати(лактоzа). А и като цяло ми се струва 4е въглехидратите ти идват в пове4е. Както gentleman написа не пове4е от 1гр. на килограм. А да и zабрави zа супите, не са най - подходя6тата храна zа НВД, или ако наистина ти се прияде супа, хапни 1 във ВВД(високо въглехидратния ден) тогава може6 да си го поzволи6. :P
Между 2. и 3. хранене има6 прекалено много време, не трябра времевия интервал да е пове4е от 2 до 3 4аса(в най - ло6ия слу4ай 4). Остави си и поне 2 4аса между хранене и тренировка. Махни хляба иzцяло или го zамени с “Бонус” и не пове4е от 1 или 2 филийки на хранене. След 16 4аса никакви вzглехидрати!!!
Ако си напи6е6 и раzмерите и то4ния грамаж на храните определено 6те можем да “говорим” по съ6тество, тъй 4е дерzай!!! :lol:
Успех
хляба е бонус и ок ще го махна от вечерята.Млякото не мисля че е такъв проблем и не искам да го махам.Ще преместя суроватката в 11.35ч и така наистина ще е по-добре.Супи ям много рядко не е проблем да я пропусна за сметка на някоя салата