Може ли малък съвет за свалянето на кг

GE

27.04.06
21:00

Здравейте,аз сам начинаещ в отслабването.Бягам по четири пъти в седмицата по 15 мин.Предложете нещо ефективно за подпомагане на отслабването.Мналата година пих Л-карнитин на Валмарк+Лецитин на сащата фирма.Като чета разни мнения никаде не срещам името на тази фирма?Тогава имаше ефек но небеше много голям.ако може да предложите нещо ефективно,ще сам ви благодарен(и на коя фирма) :)

27.04.06
22:18

[quote author=“geri_i”]Здравейте,аз сам начинаещ в отслабването.Бягам по четири пъти в седмицата по 15 мин.Предложете нещо ефективно за подпомагане на отслабването.Мналата година пих Л-карнитин на Валмарк+Лецитин на сащата фирма.Като чета разни мнения никаде не срещам името на тази фирма?Тогава имаше ефек но небеше много голям.ако може да предложите нещо ефективно,ще сам ви благодарен(и на коя фирма) :)

Ени най-напред прочети какви трябва да ти е храненето и тренировките в общи линии. Химията не е най-важното

15 минути трябва да ти е само загрявката. После правиш още едно активно бягане. Ката според мен рябва да правиш по 5 км кардио.

29.04.06
22:17

Порови се из нета и из форума за диети! Виж за НВД, разгледай и  www.rozali.com , също и http://zdravoslovno.com/Calculators.html Успех!

29.04.06
22:19

Увеличи кардиото на 30-40 минути.

Карнитина и липозана са добри варианти за добавки...

30.04.06
12:28

Абе да ви питам аз вас, тоя L- Carnitine няма ли така.. странични ефекти?Що го пиете толкова?

30.04.06
19:06

Еми така няма странични ефекти...

01.05.06
00:01

Ами страничните ефекти свързани с употребата на L-Карнитин (L-Carnitine) са:
    - повишаване на кръвното налягане :shock:
    - сърцебиене :shock:
    - треска :shock:
    - гадене :shock:
    - нервност :shock:
    - повишена чувствителност на органите :shock:
    - безсъние  :shock: 
    - диария (при превишаване на дозата) :shock:
За мен частта с кръвното налягане ми се вижда убедителна, не знам за вас. :roll:  :roll:  :roll: а и безсънието не ми харесва.
Който не вярва, да се образова.
Всеки сам избира пътя, по който да върви. Успех.

01.05.06
15:31

ОФФ:[quote author=“ivailo.sabev”]Ами страничните ефекти свързани с употребата на L-Карнитин (L-Carnitine) са:
    - повишаване на кръвното налягане :shock:
    - сърцебиене :shock:
    - треска :shock:
    - гадене :shock:
    - нервност :shock:
    - повишена чувствителност на органите :shock:
    - безсъние  :shock: 
    - диария (при превишаване на дозата) :shock:
За мен частта с кръвното налягане ми се вижда убедителна, не знам за вас. :roll:  :roll:  :roll: а и безсънието не ми харесва.
Който не вярва, да се образова.
Всеки сам избира пътя, по който да върви. Успех.

Абе естествено, че ще има странични ефекти. Понякога направо се овличате, наскоро един от уважаваните/ми се струва/ хора тук се беше изцепил, че и от креатина нямало усложнения от взимането му...

Естествено, че на различните хора може да им създаде различни проблеми или пък нищо привидно да не им става. Зависи си...

Но от дриуга страна почти същити работи като по-горе ги пише и за АСПИРИНА, ама незнам да има човек който не го е взимал, малко или много...

01.05.06
17:30

Ами разбира се че креатина в общият случай при здрав човек няма странични ефекти!!

Познавам стотици хора, които пият, са пили и ще продължат да пият креатин и най-големият страничен ефект който са имали са стомашни проблеми... престанете с тия глупости и престанете да викате на креатина и л-карнитина - “ХИМИЯ” вече ще трия такива постове... ами те по тази логика голяма част и от храните са химия. Химия може да наричате всички препарати, които са забранени с закон - другото са или хран. добавки или лекарствени продукти. Какво значи “Химия”?

И ще помоля хора дето най-силната химия която са пили са Витамини тип “Daily Formula” да не се изказват кое е вредно и кое не!

01.05.06
17:44

Само искам да обърна внимание на критикуващите, да погледнат съдържанието на едни дъвки Уинтърфреш и семейство. От въпросните по-голяма химия няма. Само им вижте съдържанието, не ми пишете тук.  :wink:

01.05.06
17:53

[quote author=“Nova”]Само искам да обърна внимание на критикуващите, да погледнат съдържанието на едни дъвки Уинтърфреш и семейство. От въпросните по-голяма химия няма. Само им вижте съдържанието, не ми пишете тук.  :wink:

Абсолютно - мноого са смешни хора дето на протеина викат химия а се блъскат с разни храни с консерванти и тн...

01.05.06
19:53

Хайде и аз да споделя проблемите с L-карнитина и ХИМИЯТА. Един приятел преди 2-3 години влезе в Пирогов заради л-карнитина. Пиша ви го съвсем сериозно и не се шегувам! Сестра му го замерила с шишето и му цепнала веждата и той - в Пирогов с 2 шева. Аз пък като бях ученик от Химията получих комоцио - падна ми дъската на главата в час по химия, та от тогавя внимавам какво взимам, че знае ли човек. Така че внимавайте.....
P.S. Просто не се сдържах да го напиша  :twisted:

01.05.06
20:59

Бе не знам  АЗ ЩЕ НАГЪВАМ ГРЕЙПФРУТИ - естествен Fat Burner :lol:  :lol:  :lol:  Ооо и да не забравя, ще продължавам да въртя на колелото във фитнеса като откачен :shock:  :lol: Мир Братя / / /

01.05.06
21:29

[quote author=“tpd”][quote author=“geri_i”]Здравейте,аз сам начинаещ в отслабването.Бягам по четири пъти в седмицата по 15 мин.Предложете нещо ефективно за подпомагане на отслабването.Мналата година пих Л-карнитин на Валмарк+Лецитин на сащата фирма.Като чета разни мнения никаде не срещам името на тази фирма?Тогава имаше ефек но небеше много голям.ако може да предложите нещо ефективно,ще сам ви благодарен(и на коя фирма) :)

Ени най-напред прочети какви трябва да ти е храненето и тренировките в общи линии. Химията не е най-важното

15 минути трябва да ти е само загрявката. После правиш още едно активно бягане. Ката според мен рябва да правиш по 5 км кардио.

6 км нормално ли е, защото сега правя по 3.3 км, но мисля да увеличавам драстично дистанцията, между другото 3.3 км ги бягам за около 20 минути...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1