Хранителна програма??

FC

27.04.06
22:07

Здравейте! В общи линии става въпрос за едни постоянни кг от около 70-72, които са се установили в последните години. До сега не съм правил много ентусиазирани опити да покачвам тегло, но много пъти съм се замислял над въпроса..особено в последно време. Аз съм на 20 години, 194 см височина. Пределно ясно е, че за моето телосложение аз съм под нормата за телесна маса (определено ектоморф). Имал съм случаи, при които за един ден съм отслабвал с близо кг и нещо и то като се има предвид, че не се занимавам със спорт или нещо от сорта. До преди година ходех на фитнес за близо половин година, при което успях да пооформя мускулатурата, но без приемането на нужните дози храна аз поскоро работех за релеф, отколкото за нещо друго (а аз не се стремя към това по принцип).

Интересното е, че за първи път се замислих сериозно над този въпрос след като влезнах във ВУЗ, а впоследствие ангажиментите около него ми пречат да се храня нормално и да спазвам някакви форми на диета (не че съм се придържал към кои знае какви от този род). Едно от нещата, които разбрах е, че когато си под стрес не би могъл нито да намираш време за храна, нито въобще ти се отваря апетита. В последно време дори пропускам някои основни ястия за деня, което е нещо преодолимо предполагам, но без мотивация няма смисъл. Мисълта ми е да започна една стриктна диета в скоро време и се надявам да се намери някой от вас, който е вещ в това и да ми бъде в професионална помощ.

FC

28.04.06
22:37

...не знам дали сте ме разбрали правилно, но аз не говоря за консултация по въпроса във самия форум. По-скоро ми се ще, ако се намерят тук професионалисти-консултанти по спортно хранене, да си дадат координатите.

Sportex

28.04.06
23:11

Изчете ли всичко в сайтa?

FC

29.04.06
00:03

Посещавам форума и сайта от година и повече и смятам, че съм научил доста от него. Аз самият се занимавам със специалност, която има отношение към въпроса..., но тъй като става въпрос за нещо толкова важно за мен имам намерение да не рискувам със свои си импровизации на режими на хранене и т.н.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1