Протеин или гейнар!какво да се прави?

04.08.04
12:34

Здравеите!
Бих искал някои да ме посаветва за маса някои протеин/гейнар!
  за сега сам се спрял на Universal or American Muscle!
Някои  ако може да ме посаветва!-кой тип, или др. ?
Аз сам 175см. приблизително 80кг.  и сам от тези дето лесно им се лепят килцата!
Изкам да направя яка маса но да не се  омазвам много!
HELP ME!pls.
Благодаря ви предварително! :D

04.08.04
13:33

При това положение гейнера не е за тебе.Вземи си суроватьчен протеин с по-висок %80-85,без вьглехидрати

05.08.04
09:22

аз бих му препоръчал да почне с един гейнер да кажем 20тина дена за да качи маса ( телесна ) за да има след това малко мазнинки които след това след 1-2 месеца на високо белтъчен протеин ( над 85% ) ще се изчисти и ще качи мускулна маса. Ако добави и аминокиселини през цялото време ще му се отрази още по добре.

П.С. Каза че лесно ти се лепят мазнини но не каза дали в момента имаш таквиа или си изчистен?

П.С.2. Има МНОГО теми по този въпрос. Разрови се!
vanisher

06.08.04
12:08

Ми не сам се изчистил напълно!Имам мазнини!Просто спрях с диетите и реших че трябва да натрупам нещо по-сериозно па тогава ша чиста!Иначе пролетта свалих десетинна килца! :)

06.08.04
12:12

Вземи си някой геинер, който да има обаче някъде около 40% протеин в него и близо 50-55% въглехидрати. + 5-10% Useful Stuff
Пии на JK си купи кофата от 3КГ ти излиза 40лв и пии по 3 пъти на ден за максиламен резултат.
Ако ти се дават пари си купи GAIN FAST 3100 на UNIVERSAL (1.125кг - 42лв) и си го прави в миксера по рецептата дадена отзад на опаковката. И в двата случая ще видиш резултати.

06.08.04
12:24

Мерси!  :D -но все пак да попитам- а как са на вкус?? :wink:

06.08.04
12:31

JK не знам.

GAIN FAST ако го правиш по рецептата, който и да е вкус е супер. Дори и иначе е дооста вкусен.

Рецептата съм я дал някъде по форума:

CLICK :arrow: РЕЦЕПТА

06.08.04
13:08

Mерси!Но кои по точно на JK- от 3кг.-тои само един ли е?

06.08.04
13:42

еми мисля че както н Нутрим така и на тези иат само един вид гейнер.
Аз него ти го казвам че просто е евтин и затова можеш да си позволиш по-големи количества на ден

06.08.04
15:04

ОК!Мерси :D !ще збера малко$$$$$-и ще си го взема!стига да не се прецакам с някои гаден вкус че направо незнам! :D

06.08.04
15:10

Прецени си парите защото за едни и същи пари че вземеш съответно 1.125 и 3 КГ на Юнивърсъл и на JK.
Но Universal имат мнооооого голямо предимство.Виж сам:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=9868#9868

06.08.04
18:57

Мерси ! :D
Ще преценя според парите. :wink:

DO

06.08.04
23:18

ми има 1 тема горе:) за пртеини и гейнари прочети я и ще ти се изясни положението и ще знаеш какво да взимаш!иначе мисля че няма какво да добавя след това което ти казаха хората !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1