Не е нужно да тренирате до изтощение

28.04.06
10:50

Ширещо се незнание и некадърност из БГ медиите...без коментар.

Медиа: в. Труд – Бургас
Дата: 28.04.2006
Страница: 5
Тема: Здраве
Не е нужно да тренирате до изтощение

Изтощителните тренировки до припадък не спомагат за отслабването. Целта е всеки да намери своя начин за горене на калориите, без да подлага организма на стрес. Който обича да ходи пеша - да се разхожда, друг да плува, трети да тренира във фитнес-залата. Особеното при тренировките е, че те не бива да натоварват мускулите, да се тренира с големи тежести. Показателно за това е мускулната треска след тренировката. “Ако имате мускулна треска, това показва, че натоварвате мускулите и увеличавате мускулната маса, което не е желателно. Ако не чувствате мускулна треска, значи сте тренирали правилно – точно за сваляне на мазнини, а не за качване на мускулна маса”, обясни още д-р Станимир Хасърджиев. Вдигането на големи тежести вреди най-вече на дамската фигура. Дамите са по-склонни да качват килограми и ги свалят по-трудно. Мъжете отслабват по-лесно.
27.04.06

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
zweio

28.04.06
11:21

Доктора е голямо дърво... как може да каже, че след като си тичал 1 час на пътека примерно и на следващия ден имаш мускулна треска, въпреки че си изгорил цифра калорий, не си тренирал правилно за сваляне... Да имаш мускулна треска в никакъв случай не може да означава, че не си горил калорий....

28.04.06
13:26

Поредният некомпетентен изказал се лекар... не знам тия хора как им дават дипломи като не знаят кое е протеин кое въглехидрат и за какво служат...

28.04.06
13:30

скоро бях на личния си лекар и там ме осведомиха, че креатина е хормон :lol:  :lol:  :lol:

28.04.06
13:33

[quote author=“kao”]Още един пореден некомпетентен изказал се лекар... не знам тия хора как им дават дипломи като не знаят кое е протеин кое въглехидрат и за какво служат...

Да бе, те затва жените културисти са повече от мъжете. Това пък за МТ е нелепо.

На този трябва да му забранят лекарска практика  :evil:

28.04.06
18:05

Доктора е пълна кифла! Живи и здрави!

Изтощителните тренировки до припадък не спомагат за отслабването

- да го обясни тва на маратонците  :lol:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1