аспирин преди тренировка....?

29.04.06
13:06

преди няколко дена подочух че преди тренировка не било лошо да изпиваш по един аспирин....в смисъл ако искаш да сваляш. Има ли нещо вярно и не вреди ли на стомаха (ако е на гладно например сутрин)....

Недей взема аспирин. На гладно може да те заболи стомаха, тъй като дразни. Може само някой път след трен, за да нямаш мускулна треска. От аспирин не се отслабва. Полулярността си я доби заради комбиницията си с кофеин и ефедрин, но сам по себе си не помага.

29.04.06
14:47

предположих че има такова действие. аз по принзип го  бях чула в комбинация с едно кафе преди тренировка ... а пък най добрия вариант било: аспирин+ кафе+фет бърнър .  :?

guBak

29.04.06
14:49

Грейфрут + кафе също много се спряга

29.04.06
16:59

Аз няколко пъти направих тази грешка , сутрин на гладно кафе+аспирин -> кардио ...и после цял ден имах кисилини . :oops:

29.04.06
17:02

а става ли да го вземам преди тренировка която е да кажем следобед или вечер тогава няма да е на гладно.......и то какъв всъщност е ефекта от този аспирин.

29.04.06
19:21

Вижте силата на кофеина и аспирина се показва само когато се комбинират с ефедрин. Без него те са почти нула.. може би малко ще стимулират нервната система заради кафето... но топенето на мазнините си идва от ефедрата - тя е пъти по-силна. Според мен си губите времето с този аспирин... видим ефект от него няма да има!

29.04.06
23:26

[quote author=“kao”]Вижте силата на кофеина и аспирина се показва само когато се комбинират с ефедрин. Без него те са почти нула.. може би малко ще стимулират нервната система заради кафето... но топенето на мазнините си идва от ефедрата - тя е пъти по-силна. Според мен си губите времето с този аспирин... видим ефект от него няма да има!

Ооо, ефекта няма да е нула, и няма да си губат времето, особенно ако иска човек да си гокара една ЯЗВИЧКА.


А кафе и аспирин на гладно... сигурна язва. Ако някой експериметира с подобна простотия и не я получи да се чувства супер късметлия.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1