05.08.04
12:29
значи тренирам от около година и половина и напоследък когато правя бицепс , правя го бицепс и трицепс в 1 ден , нямам такава мусклуна треска както преди има я пак но не е като в началато това значи ли че мускулите ми са свикнали кум натоварването и е добре или значи че бъркам нещо и не е добре ? правя 4 упражнения : със щанга от скот , концентрично , прав с думбели (чук) и на скрипец! когато правя самата тренировка чувстам рацете си много напомпени ае чувството е велико особенно след чука та вапроса ми е :
това че нямам такава мускулна треска като преди добре ли е или зле?
Ако ръцете ти растат не трябва да ти пука. Ако усещаш застой намали упражненията на 3 и ги смени тотално. Прав с дъмбели със завъртане, скот, концентрирано с хват чук или примерно на кабел. Идеята е да го шашнеш малко бицепса. И все пак мисля, че 4 упражнения са ти много. Не е лоша идея и да идеш по надалеч ;) примерно да промениш сплита като включиш ръцете с голяма мускулна група.
Изненада трябва да има!
Това че нямаш треска не означава че тренировката ти не е била качествена.Просто тялото вече е привикнло на натоварвания и се справя с млечната киселина която е основна причина за треската.Аз поне така мисля.Повечето смятат че щом нямаш треска заначи не си тренирал както трябва,но това не винаги е така.Ако беше така профитата нямаше да могат да ходят с тези зверски тренировки които правят.Все пак аз мисля така :wink:
05.08.04
12:44
знам че идеята е да стресирам мускула аз промених малко тренировката си и имаше лек резулата всмисул преди не правеь чук последния път вчера де го правих и се натоварих повечко :) иначе аз ис имам мускулна треска но е по-малка!ае ще видим др. път може да попроменя малко упражненията или пък да сменя реда в който ги правя 10кс иначе