30.04.06
13:15
Утре ми е 10-ти ден на НВД и мисля да направя ВВД.
Чудя се като вдигна въглехидратите, дали да не намаля мазнините?
Калорийния баланс трябва ли да остане отрицателен?
30.04.06
14:05
В свободния ден, според мен, калорийния баланс не трябва да е отрицателен. Аз като зареждам, сутринта сварявам 400гр(преди варене) ориз и гледам да го изям до края на деня. По принцип можеш да си позволиш и нещо “по-така”, но само ако си вече по-чист. Щом си само от 10 дни на НВД, по-добре се придържай изцяло към сложни въглехидрати.
[quote author=“filatov”]сварявам 400гр(преди варене) ориз
:shock: Това са ~320гр. въглехидрати, а и като се свари става много като количество :shock:
Трябва да е около 110кила, че да яде толкова въглехидрати :wink:
@tedo - зареждаш с овес, ориз, картофи, в краен случай и хляб.Въглехидратите ти в този ден са по 3.
30.04.06
14:35
аз за ввд смятам един шоколад да изям..от ония милката...ама общо ще гледам да го ям от 8 сутринта до към 14 часа.. :lol:
Еми ето ти идейка не си променяй режима в тоя ден само включи 2-3 вафли мурени макс :)
Мислия ,че в една вафла имаше 52гр въглехидрати :)
30.04.06
16:17
[quote author=“emzo”][quote author=“filatov”]сварявам 400гр(преди варене) ориз
:shock: Това са ~320гр. въглехидрати, а и като се свари става много като количество :shock:
Трябва да е около 110кила, че да яде толкова въглехидрати :wink:
@tedo - зареждаш с овес, ориз, картофи, в краен случай и хляб.Въглехидратите ти в този ден са по 3.
Не знам как си с математиката, но 320гр въглехидрати са по 4гр на килограм за 80 кила човек.
От това, което съм чел тук и не само тук в зареждащия ден вългехидратите са по х3.
Как ще зареждаш на 10 дена ти в час ли си ???? кой ти го каза това
Тука във форума го четох.
На колко дена според теб трябва да зареждам?
01.05.06
09:55
[quote author=“Lenks”]Еми ето ти идейка не си променяй режима в тоя ден само включи 2-3 вафли мурени макс :)
Мислия ,че в една вафла имаше 52гр въглехидрати :)
За 50 гр. вафла са 30 гр. въглехидрати.
Не е хубаво да зареждаш на 10 дена. Направи го поне на 7.
Аз в момента зареждам на 6-ти ден.
4-5 дена максимум - нали ще загубиш маса - не си играй толкова с въглехидратите , не си и състезател