Виждали ли сте такива неща в залата?

06.08.04
00:33

Въпроса е риторичен.Повечето сте от много по големи градове от Стара Загора...Днеска устанах шокиран.Отивам си в залата като всеки ден и всичко нормално-познатите мутри , същата гадна музика :lol: .Гледам някакав непознат , направи ми впечатление , че е увил ръцете си с нещо-абе все едно фитили.След като си свърши серията ,развърза си ръцете , и какво да видя....човека имаше по три пръста на всяка ръка-евно бе зъгубил другите вледствие на инцидент-останалите пръсти бяха много странни(на 2 липсваха връхните фаланги)
Друг случай , който ме впечатли доста:жена инвалид(с ампутирани крайници)прави серия с 90кг x 6 лег при лично тегло 35кг....Това ме впечатли изкючително много!Не знам как се казва тази жена ,но наскоро чух ,че е европейска шампионка в състезанията за инвалиди.
Тези хора ме карат да се замисля за човешката способност да се преодоляват всякакви препятствия и бариери.Колко ли воля се иска за това?Замислете се как бихте се чувствали вие на тяхно място в залата :(  :(  :( (не го пожелавам на никой!!!)Дано следващия път като влезете в залата да се сетите за тези хора.С желание , воля и труд всичко се постига!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1