01.05.06
13:25
Здравейте! Извинете,че не ви пиша на кирилица,но нямам такава възможност:( Имам проблем с гърба,от скоро време забелязах,че дясната страна на гърба ми е много по развита от лявата и това много ме очудва.Тренирам 1 ден в седмицата с по 4 упражнения придърпване на долен и горен скрипец гребане с щанга и гребане с думбели. Помогнете ако въобще е възможно да направя нещо. Благодаря
Ред: Петко К - преведен пост. Следващите ги трия без обяснения. Не съм длъжен да ги превеждам, само защото някой ги мързи.
По принцип винаги едната половина на тялото е по слаба от другата.С течение на времето тази разлика ще започне да намалява
Баце и при мен е така ,дясната “перка” е малко по-голяма от лявата.Например като правя теглене на дъмбел почвам първо с лявата страна и после дясната ,ама от това едва ли ще има някъв ефект :) Има метод при който започваш първо с по-слабата ръка и после правиш толкова повторения и с по-силната независимо дали имаш сила за още.Може и при гърба да пробваш ,ама според мен ще те забави това :)
аз бих постъпил така : при греабането с дъмбел започвам с ръката която е по-слаба
и ако можеш да се набираш махни горния скрипец :)
но ако разликата е някаква фрапираща иди на доктор
01.05.06
20:35
[quote author=“Ivvchy”]аз бих постъпил така : при греабането с дъмбел започвам с ръката която е по-слаба
и ако можеш да се набираш махни горния скрипец :)
но ако разликата е някаква фрапираща иди на доктор
АХахах и аз го имам същия проблем едната перка е по-оформена от другата
един приятел ми измисли прякор Перката ххаха
[quote author=“Ivvchy”]
ако разликата е някаква фрапираща иди на доктор
И доктора кво ще му каже’‘Ще се опраиш мойто момче,нема да се плашиш’’ :lol:
и ще му земе 10 лева за преглед
отке да знам , да несъм доктор бе хахАхА :) ако има някфа друга алтернатива ... нека пробва човека тфа дето написахме
бе ше се оправи с времето.... няма начин или поне ще намалее секи е така малко или много аз например: лявата страна на трапеца ми е по плътна , дясната страна на гърба също, лявата гърда епо малка, десните плочки по стегнати, дясната ръка по голяма, пръстите на дясната ръка и те , а дори и дясната топка ми е по малка :D :D :D :D така че ше се оправиш
02.05.06
00:52
Ок,благодаря ще се опитам да правя гребане първо с лявата ръка sorry пак че не пиша на кирилица
Ред: Петко К
Извинението се приема, но за последно. Има начин да се пише на кирилица, стига си се оправдавал. Следващите постове на латиница ги трия без обяснения.