Цигарите и бирата

01.05.06
18:23

Здравейте отново на всички
Мерси за постнатите мнения относно предния ми въпрос сега обаче ме тревожи друг
Зная че ефекта от пиенето на мн бири вечер и пусхенето на 1 кутия цигари дневно не е никак добър
н се интересувам би ли повлияло това на приеманите добавки и докаква степен
Става въпрос че смятам да опитам със нещо по щирокоспектърно и да ми препоръчате също
По възможност да не е гаден химикал
Мерси предварително.

01.05.06
18:48

ми алкохолът забавя ъсвояването на протеин

01.05.06
19:33

[quote author=“p0ckata”]Здравейте отново на всички
Мерси за постнатите мнения относно предния ми въпрос сега обаче ме тревожи друг
Зная че ефекта от пиенето на мн бири вечер и пусхенето на 1 кутия цигари дневно не е никак добър
н се интересувам би ли повлияло това на приеманите добавки и докаква степен
Става въпрос че смятам да опитам със нещо по щирокоспектърно и да ми препоръчате също
По възможност да не е гаден химикал
Мерси предварително.

Цигарите са вредни, то е ясно. Относто алкохола - всичко с мярка. Проблема е с широкоспектърните медикаменти и родния български език - като не се тренира - отслабва.

01.05.06
19:45

Тясносвързани отговори ли търсиш?

01.05.06
21:38

Ако пушиш по 1 кутия на ден и праскаш бири и водки няма смисъл да взимаш суплементи, защото 90% няма да се усвоят

01.05.06
23:45

[quote author=“Voltmachine”]Ако пушиш по 1 кутия на ден и праскаш бири и водки няма смисъл да взимаш суплементи, защото 90% няма да се усвоят

Чак пък 90 %..... но наистина няма нищо добро в това

02.05.06
12:18

Алкохол+цигари+БОДИБИЛДИНГ=Лоша комбинация :wink:

02.05.06
15:41

[quote author=“G_UniTeD”]Алкохол+цигари+БОДИБИЛДИНГ=Лоша комбинация :wink:

Ние търсим резултати от бодибилдинга. Бих казал : 
Алкохол+цигари+БОДИБИЛДИНГ= бавни резултати (никакви).
виж сега друг въпрос е месо+млечни продукти+яйца+суроватъчен протеин+млечно-яйчен+глутамин+витамини+тежка тренировка+ориз+12 часа сън = неочаквано добра комбинация.  :wink:

RE

02.05.06
17:21

[quote author=“Voltmachine”]Ако пушиш по 1 кутия на ден и праскаш бири и водки няма смисъл да взимаш суплементи, защото 90% няма да се усвоят

донякъде вярно, обаче зависи и от много други неща.На един мезоморф почти не му се отразяват тези ч кутия цигари и да речем 2, 3 бири на ден.Познавам такъв пич, така , че е относително.Относно пушенето нямаш проблем да си тренираш и да имаш много добри резултати, стига да имаш желание.толкова културисти пушат.това не е плуване или бягане, та да пречи толкова. :wink:

02.05.06
18:36

Цигарите и алкохолът определено силно забавят и ограничават усвояването на веществата в организма,но не са чак толкова вредни,позволяват развитие на любителско ниво,макар и по-бавно.Естествено всеки човек,който уважава себе си като спортист,трябва да се ограничава максимално,ако не напълно,от тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1