Хапчета за увеличаване на апетита ?

ZA

01.05.06
20:26

Кажете ми някави хапчета които да увеличат ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА СЕ ХРАНЯ :) не че е малко, но искам да ям повече

ZW

01.05.06
20:34

Яж люто - люти чушки, горчица, кетчуп ... всички те стимулират апетита.

01.05.06
21:09

бирена мая

01.05.06
22:08

[quote author=“G_UniTeD”]бирена мая

не съм съгласен за бирената мая ама както и да е.
Zweio ти е казал какво ще ти отвори апетита ти.
Според мен най-добре е сам да си наложиш да ядеш.Аз преди съм ял и насила ама няма как-ЩЕ ЯДЕШ :lol:

ZA

01.05.06
22:50

ами аз ям и на сила ям, ама не искам да е на сила...искам да го чувствам ,че съм гладен.
А чушки как мразя......ужас

02.05.06
15:44

[quote author=“zayn”]ами аз ям и на сила ям, ама не искам да е на сила...искам да го чувствам ,че съм гладен.
А чушки как мразя......ужас

повярвай ми като ядеш насила 2 седмици(може и повече,може и по-малко)постоянно ще се чувстваш гладен.Поне при мен беше така

02.05.06
16:24

РИБЕНО МАСЛО,

но ако искаш наистина да имаш стабилен апетит, трябва да си фиксираш храненията по сравнително едно и също време всеки ден и да спиш достатъчно.

Ако ядеш както и когато ти падне няма нищо чудно, че нямаш много апетит.

ZA

02.05.06
16:44

[quote author=“tpd”]РИБЕНО МАСЛО,

но ако искаш наистина да имаш стабилен апетит, трябва да си фиксираш храненията по сравнително едно и също време всеки ден и да спиш достатъчно.

Ако ядеш както и когато ти падне няма нищо чудно, че нямаш много апетит.

ти май не ме разбра....аз диета си имам, знам кои неща са ми полезни да ям и кои не, знам че трябва по едно и също време да ям, но това не винаги го спазвам. Аз на ден ям достатъ4но, закуската ми е най-силна , но искам нещо което да ми усили апетита. Тоест като закуся стабилно, не угладнея след 4 часа, а след 2. Защото закуската наистина ми е доста стабилна, мога да изкарам цял ден само на нея без да усетя глад (или поне аз така си мисля ;) )
Цялата работа е , че не искам на сила да ям. Искам след 2 часа пак да съм угладнял :)

RE

02.05.06
17:16

Чесън

IN

02.05.06
18:19

Абе човек кви са тия тъпи желания :shock: ?
Как може да искаш да ядеш през 2 часа..ти и Рони Колман да си пак няма да можеш да я усвоиш тая храна.Зависи колко кила си...но общо взето ако си към 70 кила...4 основни яденета +1 път суроватъчен протеин на ден са максимума които можеш да усвоиш....аре стига глупости...да ядеш през 2 часа :wink: ...внимавай какво си пожелаваш,да не се сбъдне щото тогава жална ти майка.. :wink:

ZA

02.05.06
23:44

ами значи аз съм 74 кг, сега искам да кача 5-6 кг...

взимам протеин 3 пъти дневно
храня се към 3 пъти дневно - стабилно

IN

03.05.06
00:31

Абе наблягай на истинска храна...не на прахчета...с прахчетата само ако се качваше.. :wink:

03.05.06
00:52

[quote author=“InDaHEad”]Абе наблягай на истинска храна...не на прахчета...с прахчетата само ако се качваше.. :wink:

По принцип рибеното масло го дават за апетит.Но ти прави това,което организма ти иска.Щом се храниш добре какво повече искаш.Увеличи добавките що искаш повече,защото и прекаленото тъпчене не е полезно.

03.05.06
15:42

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“InDaHEad”]Абе наблягай на истинска храна...не на прахчета...с прахчетата само ако се качваше.. :wink:

По принцип рибеното масло го дават за апетит.Но ти прави това,което организма ти иска.Щом се храниш добре какво повече искаш.Увеличи добавките що искаш повече,защото и прекаленото тъпчене не е полезно.

Много ясно и какъв е тоя протеин 3 пъти на ден, къде го видя тоя график на приемане...  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1