02.05.06
18:51
Здравейте! Аз съм на 18 год и най-сетне реших да тръгна на фитнес.
Имам следния проблем- лесно трупам мускулна маса, а бих искала само да изгоря мазнинките по тялото си. Какво трябва да направя - знам, че когато се хапва повечко и се тренира усилено се трупа мускулна маса, ако намаля храната ще избегна ли този ефект? Също не искам да си превърна сланинките в мускули, а само да ги премахна....Ако използвам само пътеката и велоаргометъра ще постигна ли целта си? Благодаря предварително.
02.05.06
21:16
Здрасти, аз те съветвам да наблегнеш на аеробните упражнения (кардио) - т.е. велоаргометър и пътечка.Тренировката е най-хубаво да я правиш сутрин на гладно - така ще има по-голям ефект. Четох, че изяждането на 1/2 грейпфрут 30 мин преди тренировката засилва метаболизма и разграждането на мазнините(и има ефект :wink: ).Премини на НВД (Нисковъглехидратна диета), за нея има информация във форума. :wink: Аз свалих 9 кг за 2 месеца и нещо :D Ооо и да не забравя....трябва да се потиш здраво
Трябва да изгаряш повече калории отколкото приемаш за да постигнеш успех, да смяташ яко :lol:
Ето ти калкулатор за калории - http://zdravoslovno.com/Calculators.html
УСПЕХ :P :P :lol: