Бицепсово сгъване от наведене положение.

02.05.06
19:26

Здравейте.

Имам едно клипче на компютъра където Шварценегер прави серии за бицепс и ми направи много голямо впечатление упражнението което прави, незнам как се казва то, но ще се опитам да ви го обясня.
От наведен напред положение с изправен гръб оставя дъмбела на земята вдига като свива от лакътя до гърдите си и обратно го поставя на земята после пак го зима и така.Много ми е чудно дали има ефект от това упражнение все пак го прави тои каква е функцията му повече релеф или повече маса.Някой ако има желание мога да му пратя клипчето да ме намери по ICQ.

02.05.06
19:39

концентрирано бицепсово сгъване.

[quote author=“Jay_C”]концентрирано бицепсово сгъване.

Ц. Не е то  :D

Знам кое упражнение имаш предвид, виждал съм някои момчета да го правят, според мен е доста добро. По-скоро за маса, ако въобще може така да се делят  :D

02.05.06
19:56

Е маи не се изразих много правилно.Да не е същинското бицепсово концентрирано сгъване ама все пак донякъде си е концентрирано...

02.05.06
20:50

http://www.thearnoldfans.com/bodybuilding/images/concentrationcurl.jpg

Ако за това става дума =) точно концентрирано го водят само че не от седеж, а прав.

02.05.06
21:26

Абе уж концентрично се води наистина...обаче аз като го правих го усетих съвсем различно (между другото и аз го видях от Арнолд..в Pumping Iron) ... упражнението е добро според мен...

02.05.06
21:42

[quote author=“TMT”]http://www.thearnoldfans.com/bodybuilding/images/concentrationcurl.jpg

Ако за това става дума =) точно концентрирано го водят само че не от седеж, а прав.

Да точно това е упражнението и се чудя дали върши същата работа като концентричното сгъване , щото ми харесва доста повече от него и мисля че има по голям ефект и ако е така бих го заместил .

Позолява и да слагаш малко по големи тежести.

IN

02.05.06
22:11

Да защото си прав и вкарваш доста и рамото...а иначе мисля да го пробвам :wink:

02.05.06
22:13

Аз си му викам Арнолд байцепс,както и да се казва:)

02.05.06
22:54

[quote author=“Jay_C”]Аз си му викам Арнолд байцепс,както и да се казва:)

Аз пък Шварценегер бицепс :)

11.05.06
21:01

Това упражнение е поредното му лично изобретение,целта е максимална изолация на бицепса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1