Даите решение

02.05.06
21:35

Моля за вашия съвет.  От месец и половина се опитвам да  намаля теглото си с малко бягане - 4 км всеки втори или трети ден. Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна. Килограмите намаляха с 3-4. Но заедно с това намаля и половата потентност. Това го вижда и момичето до мен. Вапроса ми е има ли някакви медикаменти или други начини които биха ме предпазили от намаляването на потентността за този период в които съм на стадиона  :cry:

пп. почити всяка година се занимавам с бягане в продалжение на 3-4 месеца. Мисля че през останалото време с мен всичко е наред.  :?

02.05.06
21:54

То че има,има,въпросът е до колко са ти необходими.Толкова ли е зле положението,правете известни компромиси.Всички такива медикаменти имат странични ефекти и е по-добре да се посъветваш с медицинско лице за употребата им,трибестан,примерно,действа добре в тази насока.Всичко опира до умора и недостиг на храна,знай,че каквото и да пиеш без ядене и спане никога няма да си същия.Дано ти помогнах с нещо.

MO

02.05.06
21:58

Това за потентността и аз съм го забелязал.В период на качване на мускулна маса не е желателно да се извършват повече от 3-4 полови акта в седмицата и също не е желателно преди или след изморителна тренировка (ако е хубаво момичето майната и на тренировката  :P -лично мнение)
В период на орелефяване половият живот ПОМАГА значително,защото:
1 Спермата съдържа предимно въглехидрати
2 Сексът е неофициално признат за спорт -ако сте истински атлети
3 Дава мотивация и положителни емоций
gargamel -махни бягането и викай всеки ден твоята приятелка по 1-1.30 на ден ПОВЯРВАЙ ще свалиш тройно не се лишавай от удоволствията докато си млад,защото когато остарееш те ще бягат от теб.
И по потвърдена информация половото въздържание има отрицателен ефект в както в периода за ММ така и при чистенето,защото:
Нарушава се (е не фатално но)временно съотнощението и производството на хормони (тестостерон и др.) Влошават се качествата на сперматозоидита ...абе плодете се множете се и тренирайте,радвайте се на живота защото друг може и да няма :roll: 
:wink:  :wink:  :wink:

02.05.06
22:07

Е,той едва ли се въздържа.просто няма желание вероятно,понякога.

02.05.06
22:12

[quote author=“Size”]То че има,има,въпросът е до колко са ти необходими.Толкова ли е зле положението,правете известни компромиси.Всички такива медикаменти имат странични ефекти и е по-добре да се посъветваш с медицинско лице за употребата им,трибестан,примерно,действа добре в тази насока.Всичко опира до умора и недостиг на храна,знай,че каквото и да пиеш без ядене и спане никога няма да си същия.Дано ти помогнах с нещо.

А ако се направи режим на храненето и при положение продалжа с спорта вслвдствие на кото килограмите пак намалят това означава ли че това е пак недостиг на храна .........или с няколко думи - винаги ли когато слабееш е основно недостиг на храна  :(

02.05.06
22:21

[quote author=“morphey”]Това за потентността и аз съм го забелязал.В период на качване на мускулна маса не е желателно да се извършват повече от 3-4 полови акта в седмицата и също не е желателно преди или след изморителна тренировка (ако е хубаво момичето майната и на тренировката  :P -лично мнение)
В период на орелефяване половият живот ПОМАГА значително,защото:
1 Спермата съдържа предимно въглехидрати
2 Сексът е неофициално признат за спорт -ако сте истински атлети
3 Дава мотивация и положителни емоций
gargamel -махни бягането и викай всеки ден твоята приятелка по 1-1.30 на ден ПОВЯРВАЙ ще свалиш тройно не се лишавай от удоволствията докато си млад,защото когато остарееш те ще бягат от теб.
И по потвърдена информация половото въздържание има отрицателен ефект в както в периода за ММ така и при чистенето,защото:
Нарушава се (е не фатално но)временно съотнощението и производството на хормони (тестостерон и др.) Влошават се качествата на сперматозоидита ...абе плодете се множете се и тренирайте,радвайте се на живота защото друг може и да няма :roll: 
:wink:  :wink:  :wink:

Благодаря за отговора. А при положение че загубиш част от теглото си , за колко време ще може съотношението на прозиводството на хормони да се възстанови .  И трябва ли да ги взъзвърнеш тези килограми за да функционира организма нормално

02.05.06
22:47

Определено се консултирай с мед. лице, но за момента се сещам само за Йохимбин ;) Хем и за топенето на мазнини ще помага.
Ето инфо:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14257

02.05.06
23:40

[quote author=“gargamel”]Моля за вашия съвет.  От месец и половина се опитвам да  намаля теглото си с малко бягане - 4 км всеки втори или трети ден. Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна. Килограмите намаляха с 3-4. Но заедно с това намаля и половата потентност. Това го вижда и момичето до мен. Вапроса ми е има ли някакви медикаменти или други начини които биха ме предпазили от намаляването на потентността за този период в които съм на стадиона  :cry:

пп. почити всяка година се занимавам с бягане в продалжение на 3-4 месеца. Мисля че през останалото време с мен всичко е наред.  :?

1/ОГРОМНА грешка е да не приемаш течности, както и абсолютно никаква храна около тренировка. Особенно за течностите, това е КРИТИЧНО.
2/Е как няма да ти намалеят килограмите ти ти си взаимствал практиките от Усвиенцим. Целта е да се сваля здравословно.
3/Естествено, че ще ти се скапе потентността, при такова умаломощаване каквото явно правиш на тялото ти, скоро може и съзнание да почнеш да губиш.
4/ Медикаменти има, ама... цаца с базука не се лови.
5/Момичето щом гледа, да гледа хубаво и да се учи как НЕ СЕ ПРАВИ РЕЖИМ/

Оправи си тия грешки час по скоро и се научи как се свалят килограми преди да си си навредил яко.

03.05.06
00:02

[quote author=“tpd”][quote author=“gargamel”]Моля за вашия съвет.  От месец и половина се опитвам да  намаля теглото си с малко бягане - 4 км всеки втори или трети ден. Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна. Килограмите намаляха с 3-4. Но заедно с това намаля и половата потентност. Това го вижда и момичето до мен. Вапроса ми е има ли някакви медикаменти или други начини които биха ме предпазили от намаляването на потентността за този период в които съм на стадиона  :cry:

1/ОГРОМНА грешка е да не приемаш течности, както и абсолютно никаква храна около тренировка. Особенно за течностите, това е КРИТИЧНО.
2/Е как няма да ти намалеят килограмите ти ти си взаимствал практиките от Усвиенцим. Целта е да се сваля здравословно.
3/Естествено, че ще ти се скапе потентността, при такова умаломощаване каквото явно правиш на тялото ти, скоро може и съзнание да почнеш да губиш.

Оправи си тия грешки час по скоро и се научи как се свалят килограми преди да си си навредил яко.

благодаря за съвета , точно от това се упасявах .  Някои би ли ме посаветвъл как протича една такава тренировка. Без тя да има страничен ефект

03.05.06
00:34

[quote author=“gargamel”][  благодаря за съвета , точно от това се упасявах .  Някои би ли ме посаветвъл как протича една такава тренировка. Без тя да има страничен ефект

Остаи тренировката 4 км. дето се вика нищо не е... Проблема ти на теб е  храненето и възстановяването. Ако питаш мен даи си седмица пълна почивка с риск да качиш някои кг. Образоваи се малко - прочети на саита какво представлява НВД (Ниско Въглехидратна диета) после прочети във форума раздела “Хранителни режими за понижаване на тегло” виж пак какво ти е написъл tdp   и  не на последно място започни да пиеш по много вода! Ако търсиш някакъв препарат  Трибестан ще ти свърши работа.

03.05.06
00:46

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“gargamel”][  благодаря за съвета , точно от това се упасявах .  Някои би ли ме посаветвъл как протича една такава тренировка. Без тя да има страничен ефект

Остаи тренировката 4 км. дето се вика нищо не е... Проблема ти на теб е  храненето и възстановяването. Ако питаш мен даи си седмица пълна почивка с риск да качиш някои кг. Образоваи се малко - прочети на саита какво представлява НВД (Ниско Въглехидратна диета) после прочети във форума раздела “Хранителни режими за понижаване на тегло” виж пак какво ти е написъл tdp   и  не на последно място започни да пиеш по много вода! Ако търсиш някакъв препарат  Трибестан ще ти свърши работа.

маи това с медикаментите не е добра идея . Почети се отказах от тях. Може би това с храненето е по доброто решение

03.05.06
00:56

[quote author=“gargamel”][quote author=“Size”]То че има,има,въпросът е до колко са ти необходими.Толкова ли е зле положението,правете известни компромиси.Всички такива медикаменти имат странични ефекти и е по-добре да се посъветваш с медицинско лице за употребата им,трибестан,примерно,действа добре в тази насока.Всичко опира до умора и недостиг на храна,знай,че каквото и да пиеш без ядене и спане никога няма да си същия.Дано ти помогнах с нещо.

А ако се направи режим на храненето и при положение продалжа с спорта вслвдствие на кото килограмите пак намалят това означава ли че това е пак недостиг на храна .........или с няколко думи - винаги ли когато слабееш е основно недостиг на храна  :(

Относно недостига на храна,да,това е принципът на всяка диета за отслабване,като не стига енергията от приетите вещества,да се разграждат мазнините и да се използват като енергиен източник.При една здравословна диета приетата храна е малко под необходимата за поддържане на тегло.Можеш да прочтеш на сайта за хранителните режими и диетите и да си направиш сметка в зависимост от това което целиш,защото там всичко е много строго определено и ако не гониш спортни резултати няма смисъл да се следва(всичко).
Относно въпроса ти за тонуса,да винаги пада по време на сваляне на килограми,тялото се стреми да притъпи всички действия,които не са от жизнена необходимост,за да пести енергия.Колко килограма имаш горе-долу да свалиш,би ли дал снимка?

03.05.06
01:01

[quote author=“gargamel”]
маи това с медикаментите не е добра идея . Почети се отказах от тях. Може би това с храненето е по доброто решение

Ем ти си знаеш наи-добре. Това с храненето задължително трябва да го направиш! Ако държиш на здравето си де  :lol:  А за препаратите е по желание. Трибестана няма странични ефекти или поне до този момент не са известни такива. Не знам колегата по горе за кви странични ефекти приказва ама в момента съм отворил един Фармако-терапевтичен справочник и не откривам такива....

03.05.06
02:52

[quote author=“Size”][quote author=“gargamel”][quote author=“Size”]То че има,има,въпросът е до колко са ти необходими.Толкова ли е зле положението,правете известни компромиси.Всички такива медикаменти имат странични ефекти и е по-добре да се посъветваш с медицинско лице за употребата им,трибестан,примерно,действа добре в тази насока.Всичко опира до умора и недостиг на храна,знай,че каквото и да пиеш без ядене и спане никога няма да си същия.Дано ти помогнах с нещо.

Относно недостига на храна,да,това е принципът на всяка диета за отслабване,като не стига енергията от приетите вещества,да се разграждат мазнините и да се използват като енергиен източник.При една здравословна диета приетата храна е малко под необходимата за поддържане на тегло.Можеш да прочтеш на сайта за хранителните режими и диетите и да си направиш сметка в зависимост от това което целиш,защото там всичко е много строго определено и ако не гониш спортни резултати няма смисъл да се следва(всичко).
Относно въпроса ти за тонуса,да винаги пада по време на сваляне на килограми,тялото се стреми да притъпи всички действия,които не са от жизнена необходимост,за да пести енергия.Колко килограма имаш горе-долу да свалиш,би ли дал снимка?

не съм правил снимки на тялото си , но и това ще стане .  Килограмите всъщност може и да са нормални. Опитвам се да сетегна бедрените мускули  и малко корема , без да надавам като ММ. А дори и тренеровките на стадиона са сапроводени с няколко сери от 100 коремни преси
А забравих да спомена- килограмите са кам 82-83 при височина 187. Не гоня резултати и норматив за  тренировките

03.05.06
02:54

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“gargamel”]

Ем ти си знаеш наи-добре. Това с храненето задължително трябва да го направиш! Ако държиш на здравето си де  :lol:  А за препаратите е по желание. Трибестана няма странични ефекти или поне до този момент не са известни такива. Не знам колегата по горе за кви странични ефекти приказва ама в момента съм отворил един Фармако-терапевтичен справочник и не откривам такива....

Много интересно ми стана за колко време ще мога да възстановя организма си

[quote author=“gargamel”] Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна.

Това не мога да го разбера?!?!?

03.05.06
11:45

[quote author=“gargamel”]
Много интересно ми стана за колко време ще мога да възстановя организма си

Физиологията на човека не е като математиката точна наука, съмнявам се че някои въобще може да ти отговори на този въъпрос.

ivan.shishmanov човека просто се е подложил на средновековно мъчение :) без вода и храна! А аз си мислех че само жените са склонни на такива диети

03.05.06
15:30

[quote author=“gargamel”][quote author=“tpd”][quote author=“gargamel”]Моля за вашия съвет.  От месец и половина се опитвам да  намаля теглото си с малко бягане - 4 км всеки втори или трети ден. Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна. Килограмите намаляха с 3-4. Но заедно с това намаля и половата потентност. Това го вижда и момичето до мен. Вапроса ми е има ли някакви медикаменти или други начини които биха ме предпазили от намаляването на потентността за този период в които съм на стадиона  :cry:

благодаря за съвета , точно от това се упасявах .  Някои би ли ме посаветвъл как протича една такава тренировка. Без тя да има страничен ефект

Сядай и чети сайта и форума.

И си дай почивка, че щом имаш проблеми с ‘малкия самурай’ работата е на зле...

Успешно възстановяване

П,П, [quote author=“x_3_mar”]ivan.shishmanov човека просто се е подложил на средновековно мъчение :) без вода и храна! А аз си мислех че само жените са склонни на такива диети

хахаха, точно казано :D

MO

03.05.06
15:43

А забравих да спомена- килограмите са кам 82-83 при височина 187. Не гоня резултати и норматив за тренировките
gargamel при първа възможност качи снимка!
Аз съм 188см и тежа около 85-6кг и се считам за нормален (и искам да кача още 25-30кг за да се чувствам перфектно)
Каде имаш излишни кг-ми? Колко см. е обиколката ханша и колко на талията?

03.05.06
19:35

[quote author=“morphey”]1 Спермата съдържа предимно въглехидрати

Спермата съдържа до 90% аргинин, което няма нищо общо с въглехидратите :wink: !
Принципно не съм съгласен с целия ти пост, но не ми се спори за глупости в момента!

MO

03.05.06
20:32

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“morphey”]1 Спермата съдържа предимно въглехидрати

Принципно не съм съгласен с целия ти пост, но не ми се спори за глупости в момента!

Следващия път когато критикуващ поне си направи труда да се аргументираш.Аз винаги съм готов да призная грешките си но първо ми докажи че греша.Кое по-точно е глупост за теб и за кое не ти се спори?Неприятно е когато някой те обвинява в нещо ,но забравя да се аргументира.

03.05.06
21:29

Успокойте топката момчета....
По принцип въглехидрати доколкото знам няма

03.05.06
21:44

[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“gargamel”] Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна.

Това е защото съм забелязъл че така наи барзо свалям килограми .  Всъщност това има ли някъкво обяснение.

03.05.06
21:46

[quote author=“morphey”]А забравих да спомена- килограмите са кам 82-83 при височина 187. Не гоня резултати и норматив за тренировките
gargamel при първа възможност качи снимка!
Аз съм 188см и тежа около 85-6кг и се считам за нормален (и искам да кача още 25-30кг за да се чувствам перфектно)
Каде имаш излишни кг-ми? Колко см. е обиколката ханша и колко на талията?

Ами талия-92, ханш- 96.  Всъщност моита костна система не е едра .

MO

03.05.06
22:05

[quote author=“ASTOR”]Успокойте топката момчета....
По принцип въглехидрати доколкото знам няма

Нямам намерения да се заяждам,дори напротив -много ще съм благодарен ако някой ми обясни (ако е различно от това което знам) влиянието на половите актове върху тренировката за ММ и за релеф ,а за съдържанието на спермата (сам ще потърся в Google i ще го цитирам в най-скоро време)
gargamel трябва ти не толкова много кардио колкото един добър хранителен режим.

03.05.06
22:21

[quote author=“gargamel”][quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“gargamel”] Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна.

Това е защото съм забелязъл че така наи барзо свалям килограми .  Всъщност това има ли някъкво обяснение.

ОФФ: Това ми прозвуча като: Нострадин ходжа тъкмо научил магарето си на не яде и то всело, че умряло...

Обяснението твоя ‘феномен’ защо сваляш съвпядя с отговоря на въпроса, защо евреите в Усвиенцим са сваляли. /без това да звучи като обида за загиналите там/

Мой, всеми прочети нещо по-сериозно повъпроса колкото си може по бързо преди да си си навредил с някой друг експеримент.

03.05.06
22:48

[quote author=“morphey”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“morphey”]1 Спермата съдържа предимно въглехидрати

Следващия път когато критикуващ поне си направи труда да се аргументираш.Аз винаги съм готов да призная грешките си но първо ми докажи че греша.Кое по-точно е глупост за теб и за кое не ти се спори?Неприятно е когато някой те обвинява в нещо ,но забравя да се аргументира.

Нямах намерение да те обидя - исках да кажа, че не ми се спори по тези въпроси (за секса и как той пречи/помага на спортните постижения), защото и учените са на различни мнения по този въпрос! Моите знания по въпроса са черпани от четене и доста личен опит, който не претендирам да е еталон, но за мен е достатъчен!

MO

04.05.06
14:28

Pc_genius аз не съм обидчив,попринцип.И моите данни са най-вече от личен опит и тук-там някоя статия.(попринцип съм в период на теоретично себеусъвършенстване и избягвам да давам излишни съвети)Забележи ,че в мнението ми съм дал съвет само относно НВД и спиране на бяганет и съответно със какво да го замести.По този въпрос има толкова много информация ,че вече не знам на какво да вярвам.
П. С. За спермата четох поне три различни публикаций и в трите имаше разминаване не професорските мнения.Общо взето ако някой има представа какво съдържа ще се радвам и аз да науча.

05.05.06
10:31

[quote author=“morphey”]Pc_genius аз не съм обидчив,попринцип.И моите данни са най-вече от личен опит и тук-там някоя статия.(попринцип съм в период на теоретично себеусъвършенстване и избягвам да давам излишни съвети)Забележи ,че в мнението ми съм дал съвет само относно НВД и спиране на бяганет и съответно със какво да го замести.По този въпрос има толкова много информация ,че вече не знам на какво да вярвам.
П. С. За спермата четох поне три различни публикаций и в трите имаше разминаване не професорските мнения.Общо взето ако някой има представа какво съдържа ще се радвам и аз да науча.

Хаха спермата съдържа най-вече белтъчини, фърли я в гореща вода и виж как се коагулира  :wink: .

П.П. Ей да не започнете сега да правите глупости :lol: .

MO

05.05.06
14:40

СПАМ Още един пост не по темата и ще изтрия всичкия спам
ASTOR

®N

05.05.06
18:30

[quote author=“gargamel”]Моля за вашия съвет.  От месец и половина се опитвам да  намаля теглото си с малко бягане - 4 км всеки втори или трети ден. Като се стремя до 5-6 часа след това да не приемам течности или храна. Килограмите намаляха с 3-4. Но заедно с това намаля и половата потентност. Това го вижда и момичето до мен. Вапроса ми е има ли някакви медикаменти или други начини които биха ме предпазили от намаляването на потентността за този период в които съм на стадиона  :cry:

Проблема ти е главно в приемането на течности и храна. Гледай веднага след тренировка да го захраниш с високобелтъчна храна, иначе ще се чувастваш като утрепан. А приема на вода е най- важното нещо по време на сваляне на килограми. Колкото повече вода пиеш, толкова по- добре(а не обратното);). А ти като не пиеш вода до 6 часа след тренировка не само, че си забавяш метаболизма и почти не сваляш килограми ами се и обезводняш и организма изпада в летаргия, за да спести малкото течности които са му останали.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1