02.05.06
23:29
Прочетох какво е написал DIETOLOG за различните диети. Аз ли не разбрах ама той обяснява, че и НВД не е добре за отслабване. Аз лично не искам да отслабна мн, но искам да постигно добър релеф и използвам НВД. Ама диетолога обяснава, че после ще аача пвече мазнини. Е добре как тогава нормалните хора отслабват??? Или тия с готините тела са някакви феномени или пришълци.
Имам чувството, че всеки си пише квото му падне тук за хранене, тренировки.... а ние четем и се чудим кво е правилни и кво не. И все пак КАК СЕ ПРАВИ РЕЛЕФ????? С КАКЪВ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ????
С какъвто си харесаш, стига да си с отрицателен калориен баланс. Възможностите са много - НВД, циклиране на въглехидратите, кетонен режим, стандартното ВВД, но с намалени калории и т.н. Разбира се, някои режими имат предимство при чистене ;)
Дали после ще качиш мазнини зависи единствено от това, как се храниш. Калорийния излишък винаги се отлага като мазнини ;) Т.е. - яж по - малко ;) Най - просто казано :)
Може ли повечко инфо за:
циклиране на въглехидратите
Ако не ти се пиши може и линк :lol:
[quote author=“emzo”]Може ли повечко инфо за:
циклиране на въглехидратите
Ако не ти се пиши може и линк :lol:
Ами най - просто казано, редуваш дни с високи, средни и ниски въглехидрати.
Eто един линк - http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=811783
И в www.bodybuilding.com като пуснеш търсене за carb cycling ти излизат много неща.
здравей,аз също съм много любопитна за циклиране на въглехидратите ще ти бъда много благодарна за малко инфо,а относно диетолог ,съм малко скептично настроена,като се има предвид ,че инфото,не е лично негово
10x за линковете
Някой може ли да ми каже как е НВД на английски (low carbs diet или не) ?
03.05.06
18:36
Линковета са мн полезни. Това с циклрането изглежда мн добре. Няма го стреса от НВДто. Май щего пробвам.