Забранени медикаменти

Темата е заключена.

03.05.06
14:50

Извинете че пиша тука,но никаде немога да намеря Забраненит емедикаменти темите........но искам да попитам понеже ми казаха една работа за ретаболила и се чуя дали е правилно.....Та вапроса ми е може ли и правилно ли е да се зима ретаболил 9 седмици,като сяка седмица се бие по една инжкция.....а и ми казаха 4е на 7 седмица се зима не6то което помагало да не се полу4ат страни4ни ефекти,но непомня какво бе6е,започваше с К .......Искренно се надявам да не ми заклиючите темата :)

03.05.06
14:57

[quote author=“The_KiLLeR1”]Извинете че пиша тука,но никаде немога да намеря Забраненит емедикаменти темите........но искам да попитам понеже ми казаха една работа за ретаболила и се чуя дали е правилно.....Та вапроса ми е може ли и правилно ли е да се зима ретаболил 9 седмици,като сяка седмица се бие по една инжкция.....а и ми казаха 4е на 7 седмица се зима не6то което помагало да не се полу4ат страни4ни ефекти,но непомня какво бе6е,започваше с К .......Искренно се надявам да не ми заклиючите темата :)

пич влезни gohard.org/forum

http://www.gohard.org/forum/viewforum.php?f=18

03.05.06
15:02

www.gohard.org/forum - тук се обсъждат всички забранени медикаменти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1