Рамо - "от нищо"?

03.05.06
16:31

Ей ме :oops:

Вчера правих само трицепс...
След това починах, отпуснах се... минаха часове. Така, че и да е имало някаква болка съм щял да я усетя... Все пак докато си разгрял и тренираш не усещаш толкова силно “контузия”...

Днес сутринта ме наболяваше рамото - в ставите, към врата, изобщо костта под лявата част на трапеца...

Все си мисля, че нещо съм спал накриво... ма цял ден вече ме боли самата става, а не мускула на рамото, или трапеца...

Някой да има с подобни преживявания? ;)

VE

03.05.06
19:17

и на мен ми се е случвало като спя нещо накриво или на течение може би, да ми се схване нещо и следващя ден да ме боли. обаче след 2 дена примерно се оправям и съм ОК. при теб нз какъв е случая  :roll:

03.05.06
19:23

[quote author=“vekatap”]и на мен ми се е случвало като спя нещо накриво или на течение може би, да ми се схване нещо и следващя ден да ме боли. обаче след 2 дена примерно се оправям и съм ОК. при теб нз какъв е случая  :roll:

Аз пък имам един друг проблем до са не ме болеше рамото всеки път си загрявам
и днеска правих гърди и като започнах да ги правя на полулега някаде на 3-серия ме заболя доста силно рамото
едвам едвам си направих тренировката сигурно сам спал накриво или нещо има проблем понеже ръката много често започна да ми изтръпва

VE

03.05.06
19:31

ами давайте си почивка бе хора. като видите че ви има нещо си дайте почивка и не ходете да тренирате. аз примерно като усетя, че не съм във форма и няма нищо да направя не ходя изобщо в залата. 1 ден е - какво толкоз  :wink: по-добре си починете отколкото да ходите, когато нещо ви е схванато, ала- бала. тогава и риска от контузия е по-голям  :arrow:

03.05.06
22:29

[quote author=“vekatap”]ами давайте си почивка бе хора. като видите че ви има нещо си дайте почивка и не ходете да тренирате. аз примерно като усетя, че не съм във форма и няма нищо да направя не ходя изобщо в залата. 1 ден е - какво толкоз  :wink: по-добре си починете отколкото да ходите, когато нещо ви е схванато, ала- бала. тогава и риска от контузия е по-голям  :arrow:

Прав си брато/

Аз имах подобно нещо една вечер като държаш мишката 30 минс в една изквивена поза на ръкато, после като станах направо си помислих, че съм я разместил нещо... :?

загрях я леко и се поопряви. После нищо ми нямаше.

06.05.06
20:14

мда случва се на всеки . можеш да си правиш някакав компрес или да си земеш някакав обезболяващ крем

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1