Не ми расте трицепса

03.05.06
23:08

Тренирам от сравнително доста време. Доволен съм от по-голямата част от тялото си, освен трицепса. Имам 41.5 рака на 16 съм и докарвам размера на раката почти само от бицепс. Та да попитам какво да направя за да порастне, защото без трицепса раката изглейда доста суха. И да кажа как го тренирам и да ми кажете грешно ли е не е ли, каде бъркам и прочие. Правя раце в петък
4 упражнения по 3-4 серий(последните 2 упр. по 2 серий)
1во- Изтласкване от лег тесен хват
2ро- На скрипец с кабели
3то- На скрипец с една рака обратен хват
4то- Дъмбели с една рака
(От скоро замених скрипеца с кабели с френско, тай като до преди това имах сериозни проблеми с лактите)

SI

04.05.06
01:11

Колко ти е стажа ?

04.05.06
11:44

При всички положения го претренирваш.Пави по 2-3 упражнения по 2-3 серии.

04.05.06
11:59

[quote author=“StronG_BoY”]...(От скоро замених скрипеца с кабели с френско, тай като до преди това имах сериозни проблеми с лактите)

Внимавай с френското понеже и то скпва лакти  :wink:

04.05.06
16:03

sideways, еми от 11-13 сас плуване през това време до нас имаше лостове и успоредки там също съм се занимавал и след 13 малко по малко фитнес почнах

04.05.06
16:07

[quote author=“obelka”]При всички положения го претренирваш.Пави по 2-3 упражнения по 2-3 серии.

Еми не мисля че прекалявам с упражненията щото дори от това не се помпи максимално, днес мисля че направих идеалната тренировка. И се посаветвах с някои познати които по-отдавна се занимават те казаха(или поне повечето) в понеделник след гардите да правя 2 упражнения за трицепс(френско и кофички тесен хват). Вие какво бихте казали за това ?

04.05.06
16:49

[quote author=“StronG_BoY”]И се посаветвах с някои познати които по-отдавна се занимават те казаха(или поне повечето) в понеделник след гардите да правя 2 упражнения за трицепс(френско и кофички тесен хват). Вие какво бихте казали за това ?

Идеално... :wink:

04.05.06
18:22

Имал съм подобен проблем,пробвай да стресираш мускулите с дроп серий и суперсерий

04.05.06
19:34

[quote author=“StronG_BoY”][quote author=“obelka”]И се посаветвах с някои познати които по-отдавна се занимават те казаха(или поне повечето) в понеделник след гардите да правя 2 упражнения за трицепс(френско и кофички тесен хват). Вие какво бихте казали за това ?

Щом казваш че трицепса ти изостава ( доколкото разбрах от погорните постове го тренираш с гърдите)извади го преди гърдите за извесно време защото след тренировката за гърди се изтощава ,а така ще е свеж и ще го натовариш максималко ,но варянт е и след гърдите да правиш не повече от 2 упражнения .

Успех

04.05.06
20:19

[quote author=“wolf_”][quote author=“StronG_BoY”][quote author=“obelka”]И се посаветвах с някои познати които по-отдавна се занимават те казаха(или поне повечето) в понеделник след гардите да правя 2 упражнения за трицепс(френско и кофички тесен хват). Вие какво бихте казали за това ?

Щом казваш че трицепса ти изостава ( доколкото разбрах от погорните постове го тренираш с гърдите)извади го преди гърдите за извесно време защото след тренировката за гърди се изтощава ,а така ще е свеж и ще го натовариш максималко ,но варянт е и след гърдите да правиш не повече от 2 упражнения .

Успех

Не, до сега го правих в петък когато правя и бицепс, от тази седмица почвам по 2 упражнения с гардите. И местя тренировката за раце в четв. За да има време да се възстанови до понеделник когато са ми и гардите.  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1