HMB+L-Glutamine+Creatine

05.05.06
12:28

Някои ще ми обясни ли как да притемам тези три неща заедно след като на Glutamina пише да се пие 30 мин преди и веднага след тренировка в вьв вода(забранено да се приема с кисели хранителни продукти или сокове);на creatine 30 мин преди и веднага след тренировка вьв някакьв вьглехидрат(сок):а HMB по време на хранее!!!Иначе 3-те в комбинация са SUPER нали? Мерси предварително

05.05.06
21:50

[quote author=“petko_1987”]Някои ще ми обясни ли как да притемам тези три неща заедно след като на Glutamina пише да се пие 30 мин преди и веднага след тренировка в вьв вода(забранено да се приема с кисели хранителни продукти или сокове);на creatine 30 мин преди и веднага след тренировка вьв някакьв вьглехидрат(сок):а HMB по време на хранее!!!Иначе 3-те в комбинация са SUPER нали? Мерси предварително

Незнам глутамина да е забранен да се пие със сокове.Глутамина може да се пие и преди лягане
Аз и преди и след взимам добавките със натурален сок.Комбинацията е мн.добра,но задължително трябва да се добави протеин,а може и таурин за по бързо усвояване на креатина и глутамина.

05.05.06
22:54

Ами отзад на опаковката на  глутамина пише да не се разтваря в сок(на мусаши е) .А естествено че взимам и протеини и по доста на ден пия.

05.05.06
23:05

[quote author=“petko_1987”]Ами отзад на опаковката на  глутамина пише да не се разтваря в сок(на мусаши е) .А естествено че взимам и протеини и по доста на ден пия.

Но мусашитата пише всевъзможни глупости.Аз бях чел протеина да не се разтваря в прясно мляко,а по-добре във кисело,за да се избегнела лактозата.Или креатина да се пие с 500мл натурален сок :lol:

06.05.06
00:21

Значи 30 мин преди тренировка да пия и креатина и глутамина заедно сьс сок и след тренировка пак заедно?

06.05.06
10:27

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“petko_1987”]Ами отзад на опаковката на  глутамина пише да не се разтваря в сок(на мусаши е) .А естествено че взимам и протеини и по доста на ден пия.

Но мусашитата пише всевъзможни глупости.Аз бях чел протеина да не се разтваря в прясно мляко,а по-добре във кисело,за да се избегнела лактозата.Или креатина да се пие с 500мл натурален сок :lol:

Да де, ама никак не са глупави тези предложения на мусаши :wink: !

07.05.06
19:39

Добре и в краина сметка как точно да ги приемам глутамина и креатина като и двете се взимат 30 мин преди тренировка и след тренировка като едното се разтваря в сок а другото било забранено да се разтваря в сок(вьглехидрати) Даите мнения pls!

07.05.06
20:59

[quote author=“petko_1987”]Добре и в краина сметка как точно да ги приемам глутамина и креатина като и двете се взимат 30 мин преди тренировка и след тренировка като едното се разтваря в сок а другото било забранено да се разтваря в сок(вьглехидрати) Даите мнения pls!

И преди и след тренировка става да се пие със сок,няма никакви проблеми.

08.05.06
13:46

А ако ги взимам в продалйение на 2 месеца щото края на маи почвам цикал с метан няма да има никакви проблеми нали.Щото стават много аминокиселини+креатин+глутамин 1 месец по време на цикала и после още един да запазя резултата.Кво ще кажеш?

09.05.06
00:58

[quote author=“petko_1987”]А ако ги взимам в продалйение на 2 месеца щото края на маи почвам цикал с метан няма да има никакви проблеми нали.Щото стават много аминокиселини+креатин+глутамин 1 месец по време на цикала и после още един да запазя резултата.Кво ще кажеш?

Разбира се че няма да има.Глутамина може да се пие мн.дълго време за разлика от креатина.

04.06.06
16:33

Пиеш 5 гр. Глутамин преди тренировката, а креатина (5 гр.) го пиеш след нея!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1