Мускулната треска изчезна...

06.05.06
09:38

Почивах две седмици, отрази ми се много добре, на доста от упражненията качих килограми и си имах мулкулна треска както винаги. Това беше миналата седмица, тази също продължих да подобравям постижения, но мускулната треска на другия ден просто изчезна. Дори днес не усещам нищо в краката, като по принцип имам муслулна треска най-малко до неделя, а вчера сложих повече кг и на клякането и на разгъването...

Трябва ли напълно да сменям програмата, стажа ми е 4-5 месеца като съм се старал на месец, месец и половина да сменям поне 50% от упражненията ?

И възможно ли е това да се дължи, че почнах да пия витамини тая седмица (Daily Formula на Юнивърсъл) ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
&L

15.05.06
01:53

От витамините ще  е.И при мен е същото.И на мен ми беше интересно да разбера дали е от тях и по метода на изклучване се оказаха те.Тия витамини болен човек от легло вдигат.

04.06.06
00:50

полезна ли е мускулната треска или не, не можах да разбера..

04.06.06
09:22

Тя мускулната треска е полезна, а аз от както пия витамини не съм се разболявал тоест от 1 година.

04.06.06
21:59

Чак пък полезна....

05.06.06
12:12

Чак полезна не е според мен, но за някои хора е добър индикатор дали са тренирали както трябва вчера (или оня ден, зависи дали са бавнички като мен). Мускулната треска може и да изчезне от само себе си, не е задължително да е от витамините. Когато тренирах най-сериозно (имах и време, и желание) по едно време МТ просто изчезна. И това с нищо не пречи. Даже напротив ;)
ASTOR сигурно от години няма, спомням си че преди доста време разисквахме подобен въпрос.
А относно смяната на упражненията толкова често - не виждам смисъл. Тренирай си спокойно, липсата на МТ не значи че не тренираш ефикасно (но и не го гарантира, имай предвид)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1