Protein

ivaivalito

07.05.06
15:25

накой знае ли Саит на фабрика за проивеждане на Протеин говоря самата суровина не марка .Както е примерно с креатина .Естествено не бългърска .Имам предвит нещо от рода на тия насипните неувкосени протеини дето се продават.

07.05.06
16:23

Probiotek май се казваше фирмата дето прави новозеландската сурватка дето я продават насипно. Апропо батка да те питай че вече гламав станах да обикалям по магазини - продават ли в Бургас някъде от тая новозеландската сурватка? В София, Пловдив, Варна я има тука михиз. Имаше някакъв млечен изолатен протейн(натриев казиенат пишеше в съдържанието) в магазинчето за диабетици на “Гурко” ама произход не пишеше и беше пакетирана от ЕТ”МОРЕ”

07.05.06
17:06

има в Чехия, Германия, Франция, Русия, но от там не можеш да си поръчаш. Питал съм, не става, освен ако сигурно не поръчаш 1 тон.

ivaivalito

07.05.06
18:21

питах за сайтове ако знаете да ми кажете .

guBak

08.05.06
21:27

[quote author=”Миркони”]Probiotek май се казваше фирмата дето прави новозеландската сурватка дето я продават насипно. Апропо батка да те питай че вече гламав станах да обикалям по магазини - продават ли в Бургас някъде от тая новозеландската сурватка? В София, Пловдив, Варна я има тука михиз. Имаше някакъв млечен изолатен протейн(натриев казиенат пишеше в съдържанието) в магазинчето за диабетици на “Гурко” ама произход не пишеше и беше пакетирана от ЕТ”МОРЕ”

И аз искам да я пробвам тая новозеландската сурватка ма не съм видял никаде досега ако някой градски знае нека сподели

10.05.06
19:17

[quote author=”Миркони”]...В София, Пловдив, Варна я има тука михиз.

Я кажи в София къде я има,че ме интересува :roll:

10.05.06
21:05

някой тука беше казал че до или зад Съдебната палата имало 2 магазина за диабетици и там имало няколко вида сурватки.

energymax

10.05.06
21:10

[quote author=”Миркони”]някой тука беше казал че до или зад Съдебната палата имало 2 магазина за диабетици и там имало няколко вида сурватки.

да казах го и е така,но немога точно да обвсня,единя е в пряка зад съдебната палата(от ляво),другия отдясно,ако не се лъжа там е колелото на трамваи N:5!

11.05.06
14:47

[quote author=“ivaivalito”]питах за сайтове ако знаете да ми кажете .

Ето ти един сайт, продават в насипно състояние всички добавки и е много изгодно, но не вярвам да може да поръчваме от Бг. :cry: .
http://www.trueprotein.com/store/about.asp

И ети какво ми отговориха на майла, дали може да се поръча от Бг.

Yes we can, but we do not know your customs laws on products. We will not alter an invoices to hide anything that may be illegal in your country, also all international orders must be in sealed jugs. Thanks.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1