Превод + мнение!

PR

07.05.06
17:20

Значи в един саит видях следната диета за маса. Доста от хората в форума имат доста добро мнение за нея... обаче е на английски. Аиде нека накои които разбира да я преведе. Ето я и самата диета
Breakfast
4 eggs
2 slices of toast
1 glass of milk

Snack
Bran Muffin
1 glass of milk

Lunch
Sandwich (i.e. meat, cheese, tuna fish, etc.)
piece of fruit
1 glass of milk

Snack
Granola bar
Slice of cheese
1 glass of milk

Supper
Meat (i.e. chicken, beef, pork, etc.)
Pasta, Rice, or Potatoes
Cup of veggies
1 glass of milk

Snack
2 slices of toast
1 glass of milk

Предварително мерси!

Закуска
4 цели яйца
2 филийки хляб
1 чаша мляко

Закуск
Кифла
1 чаша мляко

Обед
Сандвич (напримермесото, сирене, tuna ловят риба, и т.н.).
парче плод
1 чаша мляко

Закуска
Granola бар
Резен сирене
1 чаша мляко

Вечеря
Месо (напримерпиле, говеждо месо, свинско месо, и т.н.).
Макарони, Ориз, или Картофи
1 чаша мляко

* Само нещо да ти кажа тва за нищо не става ама както си прецениш по добре пробвай с такова хранене ако имаш средства да си го направиш

1.Закуска                              7:00 сутринта                 Мултивитамини и менерали                                                                                                          .                                                                        500 Милиграм Витамин C
                                                                        40-50г Суроватъчен протеин
                                                                        1 супена лъжица ленено олио.
                                                                        1 купа овесени ядки или кафяв ориз                                               

2.Закуска                     10:00 сутринта                        Пилешки гърди или риба тон
                                                                          Зелени Зеленчуци със зехтин

3.Следобедна Закуска 1:00 следобяд                                  Пилешки гърди или риба тон -150-200г                                                                 Зелени Зеленчуци със зехтин

4.Тренировка            3:00-4:00 следобяд        
                                                                Протеин 40- 50 Грама
                                                                Много малки Въглехидрати 2-10 Грама

5.След Тренировка                                               Протеин - 40- 50 Грама
                                                                            1 купа кафяв ориз или овесени ядки

6.Вечеря 8:00-9:00 следобяд                                       500 Милиграма Витамин C
                                                                            6 Яйчни белтъка
                                                                          Зелени зеленчуци с ленено олио. 
.

IV

07.05.06
18:27

ленено олио сутрин и вечер мммммм  първо че е отвратително на вкус и второ носи си на всякъде тоалетна хартия аз го пия по една чаена лъжичка сутрин на гладно и преди лягане ЗА ЗАПЕК.

това са пълни глупости аз от колко време си взимам ленено олио и нямам никакви проблеми това при тебе незнам защо е така може би е индивидуално. Относно гадния му вкус, еми какво да правим то ако гледам вкуса дай да праскам по цел ден вафлички!!!

PR

07.05.06
21:53

RejiMillar
Мерси за бързия и точен отговор! А колкото до диетата която аз съм написал ( тая дето трееше да се преведе ) аз тежа 70-72кг. 17г. 176см. 3г. стаж. няма ли да ми се отрази добре. Мисля да я използвам с цел качване?

еми миж сега незнам колко ще качваш с тоя хранителен режим но дори и да качваш няма да е чисто самото рапределение на храните не ми харесва. Особено преди лягане ориз или картофи е пълен упсурд. Ако направиш някои промени примерно кифлата на втората закуска я замени сас някво месо, преди лягане ако приемай една купа овесени ядки те стават за вечеря по тази диета не приемаш на всяко ядене достатъчно протеин тва е грешката гледай на ядене да приемаш по 30г протеин не по малко така 6 яденета на ден = 180г протеин което за твойте данне е добре. Отделно не е добавено храненето преди тренировка и след тренировка за тогава си вземи суроватка в краен случай ако нямаш пари за протеин взимаш 200г извара в нея слгаш 4-5 супени лъжици кисело мляко и нарендваш вътре краставица не е лошо на вкус ако обичаш салата снежанка вади почти същия вкус и тва го ядеш преди тренировка и след тренировка като след тренировка  го приемай с една вафла корни примерно или ориз, овесени ядки и т.н. А и другото което не гледай да спазваш точно определен хранителен режим отегчително е, просто гледай да се храниш 6 пъти на ден като не падаш под 30г протеин на ядене.

07.05.06
23:34

[quote author=“RejiMillar”]еми миж сега незнам колко ще качваш с тоя хранителен режим но дори и да качваш няма да е чисто самото рапределение на храните не ми харесва. Особено преди лягане ориз или картофи е пълен упсурд. Ако направиш някои промени примерно кифлата на втората закуска я замени сас някво месо, преди лягане ако приемай една купа овесени ядки те стават за вечеря по тази диета не приемаш на всяко ядене достатъчно протеин тва е грешката гледай на ядене да приемаш по 30г протеин не по малко така 6 яденета на ден = 180г протеин което за твойте данне е добре. Отделно не е добавено храненето преди тренировка и след тренировка за тогава си вземи суроватка в краен случай ако нямаш пари за протеин взимаш 200г извара в нея слгаш 4-5 супени лъжици кисело мляко и нарендваш вътре краставица не е лошо на вкус ако обичаш салата снежанка вади почти същия вкус и тва го ядеш преди тренировка и след тренировка като след тренировка  го приемай с една вафла корни примерно или ориз, овесени ядки и т.н. А и другото което не гледай да спазваш точно определен хранителен режим отегчително е, просто гледай да се храниш 6 пъти на ден като не падаш под 30г протеин на ядене.

попринцип ако искаш да качваш първата половина на деня въглехидрати по средата смесена и за завършек белтъчини

PR

08.05.06
23:21

Ето на какво се спрях, след като прочетох вашите мнения преработих малко хранителния режим които ми дадохте за пример и сега отново се допитвам до вас! Ето и самия режим:

Хранене №1 - 7:00 часа:
Витамин и минерал комплекс + 500мг. Витамин С + 50г. Суроватачен протеин + 8г. Креатин + 2таб. Трибестан ( 250мл. прясно мляко ),
100г. - 150г. Овесени ядки + 1 Банан.

Хранене №2 - 10:00 часа:
1 Консерва риба тон + зелена салата.

Хранене №3 - 13:00 часа:
1 Консерва риба тон + зелена салата + 1/2 купа Кафяв ориз, 2таб. Трибестан.

Предтренировъчно хренене:
Протеин + Глюкоза ( 250мл. прясно мляко ).

15:00 - 16:00:
Тренировка.

Следтренировъчно хранене:
Геинар + Глюкоза + 8г. Креатин ( 250мл. прясно мляко ), 1/2 купа Кафяв ориз.

Хранене №4 - 20:00 часа:
5 белтъка + 1коф. Кисело мляко + 100г. Извара.

Преди сън:
Протеин + 2таб. Трибестан ( 250мл. прясно мляко ).

Тренировка - 3 пъти седмично + 2 дни кардио.
Пак повтарям целта ми е покачване на ММ. Тежа 70кг. 176см. 17год. 3г. стаж. Според вас ще ми се отрази ли добре този режим?!

IV

09.05.06
00:32

[quote author=“protein”]Ето на какво се спрях, след като прочетох вашите мнения преработих малко хранителния режим които ми дадохте за пример и сега отново се допитвам до вас! Ето и самия режим:

Хранене №1 - 7:00 часа:
Витамин и минерал комплекс + 500мг. Витамин С + 50г. Суроватачен протеин + 8г. Креатин + 2таб. Трибестан ( 250мл. прясно мляко ),
100г. - 150г. Овесени ядки + 1 Банан.

Хранене №2 - 10:00 часа:
1 Консерва риба тон + зелена салата.

Хранене №3 - 13:00 часа:
1 Консерва риба тон + зелена салата + 1/2 купа Кафяв ориз, 2таб. Трибестан.

Предтренировъчно хренене:
Протеин + Глюкоза ( 250мл. прясно мляко ).

15:00 - 16:00:
Тренировка.

Следтренировъчно хранене:
Геинар + Глюкоза + 8г. Креатин ( 250мл. прясно мляко ), 1/2 купа Кафяв ориз.

Хранене №4 - 20:00 часа:
5 белтъка + 1коф. Кисело мляко + 100г. Извара.

Преди сън:
Протеин + 2таб. Трибестан ( 250мл. прясно мляко ).

Тренировка - 3 пъти седмично + 2 дни кардио.
Пак повтарям целта ми е покачване на ММ. Тежа 70кг. 176см. 17год. 3г. стаж. Според вас ще ми се отрази ли добре този режим?!

Много зле първо 1 час след тренировка трябва да ти е най стабилното храннене.Второ  а бе щи напиша направо ак трябва да е ако тренираш след обед .Тва е за ектоморф.Пиша ти само храната и протейна витамините си ги взимаш сутрин

Сутрин :омлет от 5 белтъка 1 жълтък банан овесени ядки./и твойта закуска е добра /овес с протейн/

след това втора закуска:може да е кисело мляко или някакви ядки и плод банан ябълка и  т.н

Обяд: риба с ориз и салата

Прди трен 1 4ас : протеин с половин литър прясно кисело мляко/или само сандвич с чисто пилешко пуешко месо/ябълка

Веднага След тренировка;добавките ти  само че в вода а не в мляко и 50 гр глюкоза

1 час след тренировка: Ориз кафяв бял зелен червен няма значение въглехидрати ти трябват и протейни.Пиле риба или каквото и да е чисто месо.Зеленчуци и плодове

! час преди сън: протеин трибестан

Ами тва.Ако питаш мен махни трибестана и гейнъра аз го замини с протеин .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1