01.02.04
00:54
много хора ми казват, че си взимали протеин(някав - това са им думите) или от диетичен магазин или от .... та кажете къде със сигурност може да се намери чист(кацествен) евтин протеин
Братле магазините за суплементи са на няколко фирми едната фирма е jk другата е power and buty другия magazin е на генесис има и още някакви измислени други малки магазинчета с по 2 котики ,но не ги и помня как се казваха а за тва колко е евтин и хубав протеина секи сам си решава на кого ще повярва ,че протеина му е хубав и на коя фирма е по-хубавия протеин. Та зависи и от пари и тн ас смятам че пазара за суплементи в бг не е това което трябва да бъде още и се продават и доста гадни работи.
по-здрави
02.02.04
02:18
От магазините “здравец” можеш да си купиш протеин за диабетици - около 20-25 лв на килограм. Наистина качествен протеин (не можеш да дадеш боклуци на болните), но за вкуса му не мога да ти кажа нищо хубаво - отвратителен е :).
Но принципно в подобни магазини може да се намери протеин, а иначе за спортните Емо ги изреди. Аз бих добавил още един магазин на мой познат, който се намира в спортен комплекс “Славия”, ул. Коломан 1, до хотел Шампион. Там има голям избор от суплементи с малката подробност, че повечето цени са по-ниски от колкото при Карабиберов например. Има много хубав протеин на MLO 92%, но е скъпичък - 55 лв за 1 кг. Това мога да кажа от опит, за други марки само съм чувал мнения.