Въпроси относно диетите

08.05.06
14:49

ФИЗИЧЕСКИ ДАННИ: тегло-88 кг. височина-1.83 см.  метаболизъм-леко бавен
Целта ми е да намаля подкожните си мазнини с поне 10кг.Искам предварително да Ви кажа,че преди известно време ми откриха дихателна аритмия на сърцето и затова доста се пазя в тази насока,затова ако може във вашите препоръки да ме предупреждавате и да избягвате препарати използващи ускоряване на пулса като ефедрина, кофеина и други подобни.

1. Колко грама въглехидрати и протеин трябва да приемам на ден по време на диетата.До колко часа мога да приемам въглехидрати и какви да бъдат(само сложни като фасул и грах или може и комплексни).
2. Каква програма да използвам-3 дни тренировки и два дни тичане или понеделник и четвъртак тренировки и вторник и петък тичане.
3. Като казвам тичане имам впредвит,че ще го провеждам сутрин на гладно като преди това мисля да взема някакъв препарат(което е и следващия ми въпрос).Тичам сутрин защото знам,че тогава нивото на кръвната захар е най-високо, но дали това е наистина най-удачното време.
4. Какъв препарат да използвам фат-бърнар, L-carnitin, линолейчна киселина, пируват(или да ги комбинирам) и в какви дози.Пишете ми направо и името на препарата препоръчван от Вас.Бихте ли коментирали и фат-бърнарите на MLO и “Cutting gold” на “Sports one”.Чувам отзиви и за фирмата “Optimum nutrition”.(още един път ви подсещам за проблема ми със сърцето).
5. Необходимо ли е да приемам аминокиселини преди и след тичане и тренировки имайки впредвид, че ги правя сутрин на гладно.(ако да какви с разклонена верига или комбинирани)
6. Освен основния фат-бурнар необходимо ли е да приемам допалнителни препарати за подсилване на изгарянето и запазване на мусколната маса като: пируват, гама-линолеична киселина, рибни мазнини, фенилаланин.Питам Ви, защото не искам да губя мускулна тъкан,която след това се натрупва доста трудно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1